fbpx

🏊‍♂️ Vende banje

Dëshira për një zhytje në liqen? Përreth komunës sonë ka shumë vende të mrekullueshme për të zgjedhur. Rërë midis gishtërinjve ose bar i butë - këtu një zhytje ftohëse nuk është kurrë larg

  • Vendi i larjes së Hesjanit

Vendi i larjes së Hesjanit

Në zonën e banjës së Hesjön ka një tualet në natyrë, tualet për personat me aftësi të kufizuara, dhomë ndërrimi. Zonë për barbekju, zonë për not me bankina dhe kullë kërcimi dhe fushë volejbolli në plazh. Nga parkingu ka një rrugë të përshtatur deri në zonën e banjës atje

  • IMG 20190809 104847 i shkallëzuar

Pellgu i notit

Pellgu i notit është një vend i vogël banje në mes të Järnforsen, rreth 150 m nga stacioni i karburantit. Zona e larjes ka një bankinë. Kjo është një zonë banje komunale dhe

  • Kafe Mali

Kafe Mali

Kaffeberget është e vendosur në një vendndodhje qendrore në jug të Virserum. Zona e larjes është kodrinore me rërë dhe bar. Ka dy motele, dhoma zhveshjeje, swings dhe

  • I përfolur

I përfolur

Rreth gjashtë kilometra në juglindje të Venës është ky vend i këndshëm për banjë me zona të bukura të gjelbra për aktivitete. Ka edhe dhoma zhveshjeje, zonë për barbekju, tualet të thatë, lëkundje dhe bankina

  • Kristinebergsbadet

Kristinebergsbadet

Mirë se vini në Kristinebergsbadet, këtu fëmijët mund të rrotullohen në lodrën "Kalle kula". Vend banje popullor dhe i vizituar në familjet me fëmijë të vegjël pasi është i cekët. Këtu janë

  • Vend banje për Linden

Vend banje për Linden

Liqeni i njohur për not, peshkim dhe shëtitje me varkë. Rruga për në vaskë gjarpëron rrugën e saj. Linden është një liqen pak më i ftohtë i cili në disa vende është shumë i thellë.

  • Vendi i larjes së Hulingen

Vendi i larjes së Hulingen

Vendi i larjes së Hulingen ndodhet në Hultsfred, në pjesën veriore të Hulingen. Pranë zonës së larjes është Camping Hultsfred. Këtu mund të blini gëlltitje më të thjeshtë. Në zonën në dispozicion

Në krye