fbpx

serrë

Serra është një dyqan i mrekullueshëm i dorës së dytë me shumë mallra për të ofruar, është diçka që ju pyesni veten se mund të vizitoni faqen tonë të internetit. Mirësevini në Serë!

  • Pjesa e përparme e kupës

Kupan

Kupan ju mirëpret në dyqanin e tyre fantastik të dorës së dytë. Hapur ndërmjet 10-16 të Premte, të Shtunë dhe të Dielë.

  • Mörlunda Loppis

Mörlunda Loppis

Mörlunda Loppis është pak larg nga kisha e Mörlunda dhe fsheh një hambar të mbushur me shumë gjëra. Këtu ka enë, orendi, antike, libra

  • tregu antik i pleshtave

Boutique Hanne

Boutique Hannes në Virserum është një dyqan Home Decor. Dekor shtëpie, orendi, antike të vjetra dhe të reja. Orari i punës: E hënë - E premte 14-18 Orari i punës

Në krye