fbpx

Merrni kohë për të negociuar në tregun e pleshtave. Ekologjikisht i zgjuar, i lirë dhe mbi të gjitha argëtues! Dizajnoni klasikë ose gjëra të çuditshme të pateve të egra - pleshtat në vend dhe zbuloni perlat e reja të dorës së dytë.

serrë

Serra është një dyqan i mrekullueshëm i dorës së dytë me shumë mallra për të ofruar, është diçka që ju pyesni veten se mund të vizitoni faqen tonë të internetit. Mirësevini në Serë!

  • Pjesa e pĂ«rparme e kupĂ«s

Kupan

Kupan ju mirëpret në dyqanin e tyre fantastik të dorës së dytë. Hapur ndërmjet 10-16 të Premte, të Shtunë dhe të Dielë.

  • Mörlunda Loppis

Mörlunda Loppis

Mörlunda Loppis është pak larg nga kisha e Mörlunda dhe fsheh një hambar të mbushur me shumë gjëra. Këtu ka enë, orendi, antike, libra

NĂ« krye