fbpx

Kur doni të dini më shumë, një vizitë në një nga muzetë ose ekspozitat tona mund të jetë ende kureshtja juaj. Gjithmonë ka diçka të re për të mësuar!

  • ALEX5559 i shkallëzuar

Hultsfred - Ecja

Mbi gjysmë milioni objekte që lidhen me muzikën popullore suedeze. Këtu do të gjeni regjistrime, postera, video regjistrime, libra, kuriozitete - dhe kostumin origjinal të Kurt Olsson! Suedeze

  • ALEX4212 1 i shkallëzuar

Shtëpi e ëmbël Hultsfred

Ekspozita "Home Sweet Hultsfred" që tregon historinë e shoqatës Rockparty dhe Festivalin Hultsfred. Historia është në mure! Ekspozita rreth Rockparty dhe Festivali Hultsfred mund të gjendet në dhomën Klubben në bodrum

  • Virserums Telemuseum shkallëzuar

Virserums Telemuseum

Nga historia drejt e ardhmja. Ju e kuptoni që zhvillimi është i shpejtë, jo më pak kur duhet të ndiqni zhvillimin e telefonisë mobile nga vitet 1950 në tonën

  • ALEX5559 i shkallëzuar

Arkivi Rock i Suedisë

Mbi gjysmë milioni objekte që lidhen me muzikën popullore suedeze. Këtu do të gjeni regjistrime, postera, regjistrime video, libra, kuriozitete - dhe kostumin origjinal të Kurt Olsson!

  • Hemhemskahem VK2021 PeterGeschwind MonicaBonvicini i vogël

Virserums Konsthall

Në mes të pyjeve të Småland është komuniteti i vogël Virserum me galerinë e madhe të artit. Me një sipërfaqe ekspozite prej 1600 m sq, arti bashkëkohor shfaqet në ekspozita

  • Motormuseum20120328 012 1 shkallëzuar

Muzeu Motorik i Målilla

Karburator, boshte boshtesh dhe pistona aq sa mund të shohë syri! Në Muzeun Motor Målilla, ka mbi 100 motorë të ndryshëm dhe biçikleta të shpejtësisë për t'u parë. Motori i parë që

  • Kultura dhe makina e kohës së lirë 001 e shkallëzuar

Undlunds Mekaniska Verkstad

Qyteti i rritjes është nga vitet e para të shekullit të 1900-të. Këtu është kopja e vetme e njohur e motorit Dunberg-Pettersson. Punishtja u ndërtua në vitin 1905. Pastaj zëvendësoi një ish-kovaçë dhe punëtori

  • DSCF7383

Muzeu Hultsfreds-Hus

Hultsfred është formuar për një kohë të gjatë nga prodhimi i shtëpive. Muzeu Hultsfreds-Hus tregon modele shtëpish, katalogë shtëpish, fotografi dhe vizatime. Gjithashtu ajo që tregon për historinë e Hultsfreds-Hus. Kur

Në krye