fbpx

Nëse dëshironi të shihni Hultsfred nga një anë e re, një nga parqet dhe pikat e vëzhgimit të bashkisë janë destinacione perfekte ekskursioni. Vizitoni bukur Kopsht viçash ose komod Kopsht barishte

  • PXL 20210618 071634051 i shkallëzuar

imja

Ushqimi është rindërtuar me frymëzim nga natyra me dru dhe pyll si temë dhe është pajisur me zona të reja të gjelbërta, ndriçim të ri më të sigurt, zona të veprimtarisë sa më të thjeshta

  • IMG 20190808 135320 i shkallëzuar

Kopsht barishte

Në zonën e Kompanisë ka një kopsht shumë të bukur me barishte me rreth 150 bimë të ndryshme, lule verore dhe bimë shumëvjeçare.

  • ALEX5809 i shkallëzuar

Köpingsparken

Parku në Hultsfred është në frymën e muzikës, ku studentët nga Lindblomskolan kanë vizatuar vizatime si sugjerime për atë që dëshironin të dukej. Ngjitur me parkun ka gjykata të Boules dhe zona të këndshme të gjelbërta.

  • Një imazh i një parku me ura mbi ujë dhe ndërtesa në sfond

Hagadalsparken

Hagadalsparken ka marrë një nxitje të vërtetë gjatë vitit të kaluar dhe tani është edhe më i arritshëm dhe më i sigurt se më parë. Një pellg me një artificial

  • ALEX3509 i shkallëzuar

Kopsht viçash

Këtu do të gjeni kopsht me barëra, shtretër lule shumëvjeçarë, kopsht me trëndafila, pemishte, barbecue dhe zona e kafesë dhe shitjet e bimëve. Kopshti drejtohet nga një shoqatë jofitimprurëse, e cila filloi në 2004 nga një numër entuziastësh

Misterhultsutsikten

Misterhultsutsikten, Terreni kodrinor i zonës do të thotë se ka shumë këndvështrime të bukura. Një nga pamjet më të bukura që mund të provoni nga Misterhultsberget mbi Virserumssjön me

Në krye