Ski, udhëtim me sajë ose ndërtimi i një burrë dëbore?
Kur bora e shumëpritur vendoset përfundimisht në tokë, ka shumë mundësi për aktivitetet dimërore.


  • 150438991 1566726900204602 8690280670857983918 n

Lak i çatisë

Dackeslingan ndodhet ngjitur me pistën e skive Dackestupet. Pista ka gjithsej rreth 1,2 kilometra me një udhëtim të lehtë dhe pak më të vështirë. Pista drejtohet tërësisht jofitimprurëse

  • Rrëshqitës me dëborë drejtohet në zonën e banuar

Slättenbacken

Në lagjen "Slätten" në Hultsfred qendrore do të gjeni Slättenbacken, një kodër e vogël dhe e drejtë. Ekziston edhe një zonë Barbecue dhe ndriçim.

  • Njerëzit që shkojnë me sajë në Lejonbacken

Kodra e Luanit

Kodër e zgjatur që është mjaft e pjerrët. Këtu ka një zonë Barbecue dhe ndriçim. Kodra është e lehtë për tu arritur me makinë.

  • Oborr bandi Målilla

Oborr bandi Målilla

Patinazhi në akull është një aktivitet i njohur dimëror! Këtu mund të merrni hua patina, përkrenare, top dhe shkop. Ka zona për Barbecue për ata që duan të pjek, mos harroni

Silverwall

Një kurs natyre në Silverdalen. Shoqata përgjegjëse është IF Hebe. Sipërfaqja e katranit është 110 x 65 m. Ka 2 dhoma zhveshje në sallën e sporteve dhe një tribunë

  • Pamja e rrëshqitjes drejtuar Hesjöbacken

Hesjöbacken

Hesjöbacken është një kodër mjaft e pjerrët e vendosur pak jashtë Målilla nga Hesjön. Parkimi i makinës është në dispozicion në fillim të kodrës. Zona e ndriçimit dhe Barbecue në dispozicion.

  • dy fëmijë duke bërë patinazh

Salla Prolimpik

Prolympiahallen është një vend takimi popullor për të gjithë ata që duan të bëjnë patinazh. Ka një kafene që është e hapur gjatë festave dhe fundjavave. Gjatë kalërimit publik

  • Dackestupet në rrobat e dimrit

Dakestupet

Dackestupet është një vendpushim skish me tre shpate të ndryshme, një ashensor kryesor dhe dy ashensorë në shpatin e fëmijëve. Dackestupet ka një sistem modern dhe efikas të topave të dëborës dhe makinës së pistave.

Në krye