Kur ka mjaft dëborë, ka shumë shpate të ndryshme që janë perfekte për rrëshqitje në tokë ose gara me borë. Vish rroba të ngrohta, paketo çantën e shpinës me çokollatë të nxehtë dhe dil në vrapet me rrëshqitëse.

  • Pamja e rrëshqitjes drejtuar Hesjöbacken

Hesjöbacken

🛷 Vrapime me rrëshqitje|

Hesjöbacken është një kodër mjaft e pjerrët e vendosur pak jashtë Målilla nga Hesjön. Parkimi i makinës është në dispozicion në fillim të kodrës. Zona e ndriçimit dhe Barbecue në dispozicion.

Në krye