Dëshira për një zhytje në liqen? Përreth komunës sonë ka shumë vende të mrekullueshme për të zgjedhur. Rërë midis gishtërinjve ose bar i butë - këtu një zhytje ftohëse nuk është kurrë larg

  • Vendi i larjes së Hesjanit

Vendi i larjes së Hesjanit

🏊‍♂️ Vende banje|

Në zonën e banjës së Hesjön ka një pishinë të hapur, tualet për personat me aftësi të kufizuara, dhomë ndryshimi. Zonë për barbekju, zonë për not me bankina dhe kullë kërcimi dhe fushë volejbolli në plazh. Nga parkingu ka një shteg të përshtatur deri në zonën e notit

  • Kafe Mali

Kafe Mali

🏊‍♂️ Vende banje|

Kaffeberget është e vendosur në një vendndodhje qendrore në jug të Virserum. Zona e larjes është kodrinore me rërë dhe bar. Ka dy motele, dhoma zhveshjeje, swings dhe

  • I përfolur

I përfolur

🏊‍♂️ Vende banje|

Rreth gjashtë kilometra në juglindje të Venës është ky vend i këndshëm për banjë me zona të bukura të gjelbra për aktivitete. Ka edhe dhoma zhveshjeje, zonë për barbekju, tualet të thatë, lëkundje dhe bankina

Në krye