Festivali më legjendar i muzikës në Suedi lindi këtu. Por komuna e muzikës Hultsfred është shumë më tepër se kaq. Përveç ngjarjeve dhe festivaleve muzikore, ka ekspozita, Arkivi Rock i Suedisë dhe një shesh lojërash muzikore. Dëshironi të rijetoni Festivalin Hultsfred? Në shëtitjen tonë interaktive Hultsfred - Ecja pothuajse mund ta ndjeni tokën në skenën Havai duke u lëkundur përsëri. Mirësevini në botën e muzikës!

Në krye