Tenisi është një sport që të gjithë mund të luajnë dhe të argëtohen gjatë gjithë jetës së tyre

Fusha e tenisit e Silverdalen

🎾 Tenis|

Tenisi është një sport me të cilin të gjithë mund të luajnë dhe të argëtohen gjatë gjithë jetës së tyre. Në klubin e tenisit të Silverdalen, të gjithë janë njëlloj të mirëpritur, pavarësisht ambicieve të tyre

Fusha e tenisit në Virserum

🎾 Tenis|

Tenisi është një sport që të gjithë mund të luajnë dhe të argëtohen gjatë gjithë jetës së tyre. Në klubin e tenisit të Virserum, të gjithë janë njëlloj të mirëpritur, pavarësisht ambicieve të tyre

Në krye