fbpx

Vendi i larjes së Stora Hammarsjön

ALEX4955 2 i shkallëzuar
Rezervat natyror Alkärret
çift ​​i ulur në një bankinë

Zona e banjës popullore e përfshirë në një zonë të jashtme. Ju shkoni këtu me fëmijë më të mëdhenj që mund të notojnë. Liqeni shpejt bëhet i thellë dhe duhet pak kohë para se të arrijë një temperaturë të rehatshme. Nuk është një bankinë, tualet në natyrë, swings dhe dhomat e ndryshimit. Pemë që hijezohen nëse nuk doni diell gjatë gjithë kohës.
Zona e jashtme është e njohur dhe ka shumë zona për të ecur këtu.

Disponueshmëria dhe atraksionet

  • Urë
  • WC
  • Luhatje
  • Dhoma e veshjes

pjesë

Turne virtuale në 360 °

Shqyrtime

3/5 2 muaj më parë

Shumë jashtëqitje zogjsh

5/5 11 muaj më parë

e kënaqshme

4/5 një vit më parë

Terrenet e mira ecin bukur rrugët o shtigjet

4/5 një vit më parë

Vend i shkëlqyeshëm me pushim të erës, bankinë, disa vatra zjarri. Disa tualete të thata (handikap miqësor), parkim i mirë, kampe në shkretëtirë!

4/5 një vit më parë

Ka mundësi për not, sauna dhe shtigje për të ecur së fundmi, por jo më pak e rëndësishmja që ju mund të pjekni atje.

2022-08-08T14:57:33+02:00
Në krye