fbpx

Vendi i larjes së Hulingen

Vendi i larjes së Hulingen
Rezervat natyror Alkärret
Vendi i larjes së Hulingen

Vendi i larjes së Hulingen ndodhet në Hultsfred, në pjesën veriore të Hulingen. Pranë zonës së larjes është Camping Hultsfred. Këtu mund të blini gëlltitje më të thjeshtë. Në këtë zonë ka mundësinë të marrësh me qira kanoe dhe kajakë. Përveç kampingut, ka edhe shtëpi për qira.

Zona e larjes nuk ka detarë. Ka një brez të vogël plazhi me gjelbërim.

Ky është një banjë komunale dhe personi përgjegjës është Administrata e Kulturës dhe e Kohës së lirë, telefononi administratorin përgjegjës 0495-24 05 07.

Disponueshmëria dhe atraksionet

  • Shtëpi me qira
  • Merrni aktivitete me ujë

pjesë

Shqyrtime

4/5 2 vjet më parë

Vend i mirë për diell, fund mjaft i cekët, por disi i pakëndshëm në vende. Për ata që kanë një qen, ka një banjë për qen menjëherë pranë plazhit të zakonshëm. Pritja e kampingut ka shitje kafeje dhe akullore. 🍦☕

3/5 3 vjet më parë

Plazh i vogël dhe shumë midhje në pjesën e poshtme ku mund të prisni veten, pak për të ecur nga parkingu gjithashtu

3/5 5 vjet më parë

Mund të kishte qenë një vend i shkëlqyeshëm kampe dhe banje po të mos ishin për të gjitha mutet e zogjve. Kudo në plazh në bar kudo.

3/5 4 vjet më parë

Natyrë e bukur dhe një vend i qetë.

4/5 4 vjet më parë

Vend i mirë për larje.

2022-06-20T14:13:09+02:00
Në krye