fbpx

Faljesh Ekogård

64289415 2220293681387957 ose 5656872305683333120
Rezervat natyror Alkärret
IMG 0761

"Ushqim i mirë me ndërgjegje të pastër, direkt nga ferma". Këtu mund të porosisni mish organik dhe të prodhuar në vend.

Vizitoni ose pushoni dhe jetoni në një fermë organike, takoni kafshët dhe shijoni natyrën. Rezervoni turneun tuaj të drejtuar në fermë, merrni pjesë në tufë me një qen dhe më shumë.

Tregu eko shet lëkura organike dhe lokale të prodhuara të qengjit dhe viçit dhe qengjit nga fermat e certifikuara KRAV në Småland. Nuk ka asnjë dyqan fizik, Ekomarknaden ndërmjetëson të gjithë kontaktet dhe merr porosi përmes faqes së internetit, telefonit ose në tregje. Por nëse doni të vizitoni një nga fermat e furnitorëve të tyre, ata natyrisht do ta rregullojnë këtë.

Tregu eko gjithashtu organizon ngjarje në ferma, të tilla si lëshimet e kullotave në pranverë, bagëtitë në verë dhe ngjarje të tjera që lidhen me temat.

Për ata që duan të vizitojnë ose pushojnë në një fermë organike, është e mundur të marrësh me qira strehim në Fallhult. Ka shtëpi me 8 shtretër me lëndina të mëdha për fëmijët që të vrapojnë dhe një natyrë tepër të bukur dhe idilike.

pjesë

Shqyrtime

5/5 2 vjet më parë

2022-06-29T13:52:05+02:00
Në krye