#hultsfredshemester

Ieu Hultsfredshemester!
Wisatawan, kotamadya sareng warga sasarengan nyiptakeun "Hultsfredshemester".
Anjeun salaku warga ngagaduhan kasempetan pikeun meunang
1000 wengi di hotél, asrama, kémping sareng di pondok kanggo anjeun atanapi masihan batur anu dipikacinta!

Ngalaman kotamadya Hultsfred éndah di bumi, di bumi sareng balanja Hultsfred anjeun sareng ❤️
- ngagaduhan gofika atanapi nguseup kanggo tuang di salah sahiji réstoran sareng kafe kotamadya.

Silih jaga sareng wisma kalayan jarak sareng ati-ati.

#hultsfredshemester # dusynsochhörsihultsfred

#hultsfredshemester

bantuan

Bersaing pikeun langkung ti 1000 wengi di hotél,
asrama, situs kémping
sareng di pondok!

Sadaya akomodasi

#hultsfredshemester

Kopi sareng tuangeun

Candak gofika atanapi sapotong tuangeun.
Ngadukung lokal urang
industri silaturahmi salami anjeun
Hultsfredshemester!

Sadayana kopi sareng tempat dahar

ilham

Kenging tip ngeunaan petualangan sareng pangalaman

Acara

Entong sono naon-naon anu lumangsung di kotamadya Hultsfred.

Tip leumpang di Hotel Dacke

Hotél Dacke Nya Torget, Virserum

Tip jalan kotak anyar di Hotell Dacke Virserum. Bawa karinjang kopi sareng pulpén nyalira! Inpo Inger 073-802 69 13

ngulang

Leumpang basa

Perpustakaan Hultsfred Västra Långgatan 46, Hultsfred

Leumpang di Hultsfred sareng nyarios Swédia! Rebo 13.00-14.30 1 Séptémber Patung di luar Lindblomsskolan 15 Séptémber Gamla bibliotek 29 Séptémber Musikparken i centrum 13 Oktober Toko Arab 27 Oktober Hultsfreds

bebas
ngulang

Boule sareng PRO

Boulehallen Norra oskarsgatan 107, Hultsfred

Kami maénkeun boule di aula boules di Oskarsgatan di Hultsfred, Sadayana wilujeng sumping! Bawa karinjang kopi anjeun nyalira. Kontak jalma: Bengt Nilsson 070-935 02 56

ngulang

Ngagantung dina alkitab

Perpustakaan Hultsfred Västra Långgatan 46, Hultsfred

Bengkel pikeun barudak antara 6-12 taun. Pra-pendaptaran diperlukeun, ngahubungan perpustakaan Mun anjeun mibanda patalékan, ngan meunang kabaran! biblioteket@hultsfred.se, 0495-240088

bebas
ngulang

Bio Hultsfred - Kawinan, pamakaman jeung baptisan

Valhall Stora Torget 2, Hultsfred

DI PERKAHWINAN, FUNERAL JEUNG BAPTISME - Pilem urang nuturkeun kulawarga Öhrn sareng Seger sareng nyandak urang ngalangkungan usum gugur sareng usum salju dina perayaan Natal sareng ka Hawa Taun Anyar anu

Sadaya kajadian

Papanggihan

Museum anu pikaresepeun, kagiatan anu ramah pikeun kulawarga, tempat wisata anu pikaresepeun sareng alam anu saé. Panggihan sakabeh Hultsfred!

  • Sakitar genep kilométer tenggara Vena nyaéta tempat mandian anu saé ieu kalayan daérah héjo anu saé pikeun kagiatan. Aya ogé kamar ganti, daérah barbecue, toilet garing, ayun sareng

  • Garéja Hultsfred, kota panggedéna kotamadya, saleresna ngagaduhan garéja bungsu. Rencana ngawangun garéja di Hultsfred parantos aya sababaraha waktos sareng di 1921 didamel

  • Melsjön mangrupikeun danau leutik deet sareng cai na mangrupikeun perpanjangan ti Gårdvedaån. Tempatna di kalér Danau Flaten beulah kulon Målilla na

  • Leuweung sihir nyata pines lawas anu aya di sakitar batu gede anu ditutupan ku lichens. Cagar alam Björnnäset perenahna di tanjung di Åkebosjön. Cadangan tempatna

  • Jalan satapak na dimimitian di kebon Kalvkätte, anu mangrupikeun fasilitas anu saé pisan di jalan kaluar ti jalan tol 23 ka arah pusat Hultsfred. Pasang mobilna

  • Virserumssjön mangrupikeun danau anu jero sareng miskin gizi anu caket sareng komunitas Virserum. Danau sareng padesaan anu saé sareng seueur nawiskeun para turis ngeunaan mancing olahraga,

  • Di tengah leuweung Småland aya komunitas leutik Virserum kalayan galéri seni ageung. Kalayan kawasan paméran 1600 sqm, seni kontemporer dipidangkeun dina paméran

  • Hammarsjön's sauna & bak cai panas. Upami anjeun hoyong ngalaman anu istimewa, anjeun kedah nyobian Hammarsjön's SPA alam sareng sauna sareng bak panas. Di dieu éta kai ngaduruk na

  • … .. Kuring resep ngalukis sareng ngagambar dina kahirupan nyata dimana waé kuring. Annika lahir sareng ageung di Vagnhärad, Södermanland sareng ampir 30 taun

Acara

Dahar & inuman

bantuan

Kegiatan

Objek wisata

Balanja

Sawangan & kagiatan

Kagum kana lingkungan bersejarah, seni & karajinan, satwa, alam anu saé sareng seueur deui. Aya seueur kagiatan sareng tempat wisata di dieu, seueur anu kabuka sapanjang taun!

  • Ngalaman parasaan numpak beus karéta konéng-konéng klasik anu nghirup 50-an antara Virserum sareng Åseda. Ngarasakeun lingkungan nostalgia sareng ngopi kalayan tujuh

  • IMG 20200627 110325 diskalakeun pakean bersepeda kulawarga

    Pakéan siklus dina jalur sempit Virserum ka Åseda. Di sakitar stasiun Virserum aya lingkungan nostalgia anu nawiskeun perjalanan deui dina jaman. Pangiriman baju dina jandela tikét, sateuacan-booking

  • Toko caket sareng Hotell Dacke di Virserum. Produk lokal sareng régional. Karajinan, karajinan tangan, bentuk sareng desain. Kayu, tékstil, keramik, wol, gelas sareng seueur deui

  • Granit Spherical mangrupikeun batu anu parantos nguatkeun jero pisan teras ngahontal permukaan nalika lipatan dina kerak bumi. Slättemossa hiji-hijina tempat

  • Discgolf (i Sverige också kallat frisbeegolf) är en sport som spelas med en skiva (frisbee). Målet är att spela en bana från början till slut

Sadaya tempat wisata & kagiatan
Jambatan anu manjang di walungan
Tingali sadaya situs pamandian
Jalma anu sayah dina bangku gunung di gigir situ
Tingali sadayana jalur hiking
Gambar padang rumput hejo konéng-héjo kabuka kalayan dua tangkal gigireunna sareng leuweung di tukang.
Tingali sadayana pitches & kémping alam
Lumbung di taman lokal
Tingali sadayana wisma

Dahar & inuman

A dinner hadé pikeun ngarayakeun, dahar beurang di kota atanapi wengi anu saé sareng rerencangan. Aya hal pikeun sadaya rasa sareng kasempetan.

  • Emåbaren mangrupikeun réstoran sareng pizzeria. Masak di bumi diasakan disajikeun di dieu pikeun tuang siang antara 1100-1400. Minangka alternatip pikeun katuangan ayeuna, aya pizza, salad atanapi kebab.

  • Hotél anu dikokolakeun kulawarga ieu, ngan ukur 50 méter ti Stasiun Kereta Hultsfred di Småland. Ti hotél anjeun tiasa ningali pemandangan Danau Hulingen caket dieu. Sadayana masing-masing

  • Kiduleun Virserum nyaéta fasilitas Dackestupet sareng Friluftscafé - Dackestupet. Dina usum salju Resort ski sareng waktos sanés fasilitas pikeun bersepeda gunung, MTB sareng hiking. Kabin luhurna muka

  • Upami anjeun kedah kéngingkeun anu gancang, Sibylla mangrupikeun ranté dahareun gancang anu terkenal. Sibylla nawiskeun sadayana tina basa Swédia klasik "a masak sareng roti" (nyaéta sosis anu dimasak

  • Sapanjang Vetlandavägen di Målilla nyaéta Bandy Grill. Di dieu anjeun tiasa milih antara burger, sosis, bakso, kebab, hayam. Salila usum panas ogé aya teras luar leutik.

  • Di kebon Räven & Osten, Lida di luar Järnforsen, kéju didamel nganggo cara karajinan sareng skala leutik. Susu asalna tina patani lokal. Padeukeut susu

  • Kungen Restaurang perenahna di Hultsfred antara rencana Tor sareng Köpingsparken. Rumah Makan King nawiskeun pizza, burger, lauk sareng kiripik sareng salad. Unik nyaéta lalaki éta

  • Målilla Hotell mangrupikeun hotél alit sareng réstoran. Dinten siang ayeuna, a la carte, pizza sareng salad disajikeun di dieu. Réstoran éta ngagaduhan hak pinuh. Aya 40

bantuan

Henteu janten masalah upami anjeun ngagaduhan tempat wisata di sabtu minggu anu romantis, liburan kulawarga atanapi konperénsi - aya bentuk akomodasi anu cocog sareng unggal kasempetan.

  • Kabin sapeuting kalayan rohangan pikeun opat jalma. Pondok leutik 10 méter pasagi anu sampurna pikeun cicing sapeuting. Pondok tempatna aya di daérah pager di tukangeun fasilitas. Hiji

  • Éndah ayana di daérah konservasi alam sareng perikanan Stora Hammarsjön Ngan di luar Hultsfred nyaéta daérah konservasi alam sareng perikanan Stora Hammarsjön. Di Stora Hammarsjön, sakitar 10 km, aya hiji

  • Målilla Hotell mangrupikeun hotél alit sareng réstoran. Dinten siang ayeuna, a la carte, pizza sareng salad disajikeun di dieu. Réstoran éta ngagaduhan hak pinuh. Aya 40

  • Di dieu anjeun cicing sareng pandangan éndah Danau Hulingen! Anjeun caket sareng pantai, fasilitas sareng cafe. Leumpang panjang dua kilométer sapanjang promenade

  • Kalér Målilla nyaéta kémping alam ku Hesjön. Aya tempat parkir pikeun kafilah sareng imah sélulér, ogé situs ténda anu misah. Parkir cacat. Ti tempat parkir mobil aya jalan anu tiasa disesuaikan

  • Pondok kulawarga sareng pandangan danau di daérah alam anu saé. Sakitar 10 km kuloneun Hultsfred nyaéta daérah konservasi alam sareng perikanan Stora Hammarsjöområdet. Wewengkon kalayan karakter padang anu ngundang