Acara

Entong sono naon-naon anu lumangsung di kotamadya Hultsfred.

Orok dina bibel

Perpustakaan Hultsfred Västra Långgatan 46, Hultsfred

Orok dina Waktos Alkitab: Unggal Senén sanés jam: 10.30-11.30 dimimitian 5 Séptémber. lokasi: sudut barudak perpustakaan Hultsfred urang. Urang papanggih babaturan anyar jeung backgrounds béda, nyanyi, ngopi jeung ngobrol ngeunaan naon

bebas
Sadaya kajadian

Papanggihan

Museum anu pikaresepeun, kagiatan anu ramah pikeun kulawarga, tempat wisata anu pikaresepeun sareng alam anu saé. Panggihan sakabeh Hultsfred!

  • Carita festival musik paling legendaris Swedia! Carita, poto sareng klip pilem tina arsip musik The Swedish Rock Archive ayeuna parantos dirobih janten jalan satapak fisik di tanah festival klasik sapanjang danau.

  • Välen perenahna di tengah FVO Stora Hammarsjön, kira-kira 7 km kidul-kuloneun Hultsfred. Danau dikokolakeun ku SFK Kroken, anu rutin ngaluarkeun katumbiri.

  • Djupsjön mangrupikeun danau anu alit sareng jero anu aya di belah kulon Hultsfred. Danau mangrupikeun bagian tina FVO Stora Hammarsjön. SFK Kroken katingali ngalangkungan daérah éta

  • The Badhusföreningen di Bösebo kabentuk dina 1937 sarta saprak éta geus mungkin keur mandi jeung mandi di bathhouse di Bösebo. Mangtaun-taun nu geus kaliwat

  • Golf cakram atawa golf frisbee anu disebut ogé mangrupa olahraga anu dimaénkeun ku cakram (frisbee). Panjangna 780 méter, diwangun ku 9 liang

  • Cagar alam Slagdala, anu mangrupikeun bagian tina gempungan Virserum, dianggap salah sahiji formasi gunung jagoan anu paling kuat di kidul Swédia. Nalika lambaran és mundur kira-kira 10 taun ka pengker

  • Situ jeung lauk mas raksasa. Färgsjön mangrupikeun conto anu saé kumaha danau leuweung leutik tiasa janten eldorado pikeun olahraga fishing. Dina usum gugur

  • Granit Spherical mangrupikeun batu anu parantos nguatkeun jero pisan teras ngahontal permukaan nalika lipatan dina kerak bumi. Slättemossa hiji-hijina tempat

  • More kastell mangrupakeun jurang di Småland lokasina di wates antara Hultsfred jeung Högsby munisipalitas. Di dieu di Småland's Grand Canyon gawir kuat kalawan rak batu

Acara

Dahar & inuman

bantuan

Kegiatan

Objek wisata

Balanja

Sawangan & kagiatan

Kagum kana lingkungan bersejarah, seni & karajinan, satwa, alam anu saé sareng seueur deui. Aya seueur kagiatan sareng tempat wisata di dieu, seueur anu kabuka sapanjang taun!

  • Ngan di kuloneun Hultsfred nyaéta daérah Alam sareng Fishing Pondok Stora Hammarsjöområdet. Daérah mangrupikeun kokolot pikeun sadaya pamancing. Aya ogé fauna sareng flora anu pikaresepeun.

  • Wewengkon mandi populér kalebet dina daérah luar. Di dieu Anjeun buka jeung barudak heubeul anu bisa ngojay. Danau gancang janten jero sareng peryogi sababaraha waktos sateuacanna

  • Pameran Rätt & Slätt, ngaraos lebu tina rébuan sapatu marching dina gunung. Tingali di sakuriling sareng raoskeun sabaraha ageung dataran éta. Pameran ngeunaan kahirupan

  • Panggihan Virserum nyalira. Upami anjeun gaduh waktos anu sésana dina kunjungan anjeun ka Virserum, kami nyarankeun yén anjeun kedah masihan

  • "Imah Sweet Hultsfred" paméran nu ngabejaan carita asosiasi Rockparty jeung Festival Hultsfred. Carita aya dina témbok! Pameran ngeunaan Rockparty jeung Festival Hultsfred bisa kapanggih dina Klubben kamar di

Sadaya tempat wisata & kagiatan
Jambatan anu manjang di walungan
Tingali sadaya situs pamandian
Jalma anu sayah dina bangku gunung di gigir situ
Tingali sadayana jalur hiking
Gambar padang rumput hejo konéng-héjo kabuka kalayan dua tangkal gigireunna sareng leuweung di tukang.
Tingali sadayana pitches & kémping alam
Lumbung di taman lokal
Tingali sadayana wisma

Dahar & inuman

A dinner hadé pikeun ngarayakeun, dahar beurang di kota atanapi wengi anu saé sareng rerencangan. Aya hal pikeun sadaya rasa sareng kasempetan.

  • Pizzeria aya di pusat di Hultsfred. Salian pizza, kebab sareng salad ogé aya dina ménu. Dina usum panas aya ogé bérés teras. Aya 24

  • Di bundaran di Målilla nyaéta Grillstugan sareng didieu burger sareng sosis sareng mash sareng asesoris sanésna, ogé és krim disajikeun. Nalika hawa ngamungkinkeun, éta aya

  • Lokasina di sentral Hultsfred, anjeun bakal manggihan Pizzeria Milano, kalawan duanana pick-up na leupaskeun-off. Salaku tambahan, pangiriman ka bumi ditawarkeun dina biaya tambahan. Ieu dilayanan di dieu

  • Pizzeria ieu lokasina sentral di Virserum. Di dieu anjeun tuang saé dina tempat anu pikaresepeun. Di Restaurang Betjänten anjeun salawasna meunang layanan alus sarta kualitas alus. Anjeun tiasa tuang

  • Kafé Tre Systrar mangrupikeun kafé désa alit sareng buatan bumi, organik sareng lokal dihasilkeun dina pokus. Di dieu anjeun gaduh kasempetan kanggo ngagaleuh karajinan tangan sareng hal-hal sanés

  • Di dieu anjeun hirup kalawan pintonan geulis Lake Hulingen! Anjeun caket kana pantai, fasilitas sareng kafe. A dua kilométer leumpang sapanjang Promenade bakal mawa anjeun

  • Ngan barang-barang kualitas pangluhurna anu sayogi di dieu. Dagingna diproduksi sacara lokal sareng dirawat kalayan saé. Di warung anjeun bakal manggihan paling hal ku daging. Iga jeung fillet, daging minced jeung

  • Kungen Restaurang perenahna di Hultsfred antara rencana Tor sareng Köpingsparken. Rumah Makan King nawiskeun pizza, burger, lauk sareng kiripik sareng salad. Unik nyaéta lalaki éta

bantuan

Henteu janten masalah upami anjeun ngagaduhan tempat wisata di sabtu minggu anu romantis, liburan kulawarga atanapi konperénsi - aya bentuk akomodasi anu cocog sareng unggal kasempetan.

  • Fiskebodarna - Stora Hammarsjöområdet perenahna sakitar 10 km beulah kulon Hultsfred, sakitar 25 menit ti Vimmerby. Daérah ieu mangrupikeun daérah konservasi alam sareng perikanan anu kalebet kirang langkung 30

  • Katuhu di tengah deukeut danau jeung Promenade, stasion aya opat tempat parkir. Bébas nangtung sapeuting. Upami anjeun hoyong jasa pitch, Anjeun disebut kémping Hultsfred atawa

  • Di beulah kalér Hultsfred nyaéta kebon Kloster. Di padesaan tapi jarak jalan ka toko bahan makanan, area ngojay, jalur sempit sareng daérah leumpang anu saé. Di dieu anjeun tiasa nyéwa kamar, apartemen

  • spasi parkir pikeun caravans, motorhomes sarta kamungkinan kémping Ieu aksés ka toilét ditumpurkeun kalawan cai panas sarta kamar ganti. Wewengkon barbecue sareng sakitar 900 méter ka tempat pamandian.

  • Hiji panginepan kalawan pilihan béda tina kamar - hotél ngarasa di gedong utama atawa apartemen dina wangunan misah, anjeun milih. Vena Värdshus perenahna caket sareng Astrid Lindgren

  • Målilla Hotell mangrupakeun hotél leutik kalawan réstoran. Dahar beurang ayeuna, a la carte, pizza sareng salad dilayanan di dieu. réstoran ngabogaan hak pinuh. Aya 40 korsi