ilham

Kenging tip ngeunaan petualangan sareng pangalaman

Acara

Entong sono naon-naon anu lumangsung di kotamadya Hultsfred.

Papanggihan

Museum anu pikaresepeun, kagiatan anu ramah pikeun kulawarga, tempat wisata anu pikaresepeun sareng alam anu saé. Panggihan sakabeh Hultsfred!

  • Lysegöl mangrupikeun kolam ngawangun buleud anu aya di bentang leuweung Småland. Gölen perenahna di belah kidul Virserum pas di jalan 23 Cai na dipasang tina tanda

  • Regangan kadua Emån. Bagian ieu ngalegaan ti Klövdala ku Järnforsen ka Ryningsnäs. Walungan ieu dikurilingan ku leuweung jeung padang rumput hejo. Walungan téh variatif dina

  • Garéja Mörlunda geulis pisan sareng sisi panjangna ka arah Emådalen. Garéja ayeuna parantos réngsé dina 1840, tapi mimiti 1329 sigana aya garéja dina situs anu sami.

  • Buku munggaran Astrid Lindgren ngeunaan Emil di Lönneberga sareng gambar Björn Berg diterbitkeun taun 1963 sareng gancang dipikacinta ku sadayana. Emil jeung banyolna téh

  • Hultsfreds Bowlinghall gaduh total 8 kursus anu diadaptasi pikeun hiburan boh pertandingan. Pikeun barudak aya pager anu disebat. bumper pikeun ngalipet dina sisi jalur pikeun

  • Ånglegöl perenahna di antara Målilla sareng Virserum, gigireun jalan 23. Danau mangrupikeun salah sahiji conto anu saé pikeun nyieun pikaresepeun

  • Emilleden pangsaéna dimimitian ti Lönneberga hembygdsgård atanapi Mariannelunds sareng Hessleby hemgårdsgård, dimana aya seueur kasempetan parkir. Anjeun milih deui

  • Hesjön mangrupikeun salah sahiji sakitar 20 situ anu mangrupikeun bagian tina FVO Stora Hammarsjön. Wewengkon ieu diséwakeun sareng dikokolakeun ku SFK Kroken di Hultsfred. DI

  • Di wewengkon mandi Hesjön urang aya hiji kolam renang outdoor, toilét ditumpurkeun, kamar ganti baju. Wewengkon barbecue, aréa ngojay sareng jetties sareng menara luncat sareng lapangan voli pantai. Ti tempat parkir aya jalur anu diadaptasi turun ka tempat ngojay

Acara

Dahar & inuman

bantuan

Kegiatan

Objek wisata

Balanja

Sawangan & kagiatan

Kagum kana lingkungan bersejarah, seni & karajinan, satwa, alam anu saé sareng seueur deui. Aya seueur kagiatan sareng tempat wisata di dieu, seueur anu kabuka sapanjang taun!

  • Stensjön mangrupikeun danau anu saé sareng damai ayana sakedik jauh sakitar 10 km kidul-kulon Hultfred. Ieu mangrupikeun bagian tina FVO Stora Hammarsjön

  • Di Kraskögle, leuweung teu kacekel turun-tumurun. Rupa bumi mangrupikeun tilas leburna lapisan és. Leuweung alami jinis sareng ukuran ieu teu biasa di jerona

  • Moose, kelenci, embe sareng hayam cicing di Målilla Älgpark. Supaya tiasa ngalaman moose caket, aya lorong anu nganggo pager

  • Ånglegöl perenahna di antara Målilla sareng Virserum, gigireun jalan 23. Danau mangrupikeun salah sahiji conto anu saé pikeun nyieun pikaresepeun

Dahar & inuman

A dinner hadé pikeun ngarayakeun, dahar beurang di kota atanapi wengi anu saé sareng rerencangan. Aya hal pikeun sadaya rasa sareng kasempetan.

  • Upami anjeun peryogi anu gancang, Sibylla mangrupikeun ranté tuangeun gancang anu terkenal. Sibylla nawiskeun sadayana tina klasik Swedia "masak sareng roti" (nyaéta sosis asak sareng

  • Lokasina di sentral Hultsfred, anjeun bakal manggihan Pizzeria Milano, kalawan duanana pick-up na leupaskeun-off. Salaku tambahan, pangiriman ka bumi ditawarkeun dina biaya tambahan. Ieu dilayanan di dieu

  • Di tegalan Räven & Osten, Lida di luar Järnforsen, kéju dijieun ku cara karajinan jeung skala leutik. Susu asalna ti patani lokal. Padeukeut jeung susu geus sadia

  • Pizzeria lokasina centrally di Målilla. Salian pizza, kebab sareng salad ogé aya dina ménu. Duanana pikeun mesen jeung mawa atawa diuk di

  • Pizzeria di Hultsfred, anu perenahna di daérah balanja Knekten. Diantara hal séjén, pizza, kebab, gyros, salad jeung hamburger dilayanan di dieu. Ieu nawiskeun pizzas pohara alus, staf ramah

  • Toko tegalan mangrupikeun tujuan wisata anu pikaresepeun pikeun anu hoyong mésér produk anu kualitasna paling luhur. Salila usum strawberry, Anjeun bisa indit jeung nyokot strawberries sorangan. Di toko

  • Hotell Dacke nyaéta hotél kulawarga anu aya di pusat kota di Virserum. Di gigireun hotél mangrupikeun tempat parkir mobil anu ageung. Deukeutna ka leuweung boh situ. Réstoran hotél urang

  • Kidul Virserum aya fasilitas Dackestupet sareng Friluftscafé - Dackestuput. Dina usum tiis Resort ski jeung kali séjén fasilitas pikeun biking gunung, MTB jeung hiking. Di pondok luhur

bantuan

Henteu janten masalah upami anjeun ngagaduhan tempat wisata di sabtu minggu anu romantis, liburan kulawarga atanapi konperénsi - aya bentuk akomodasi anu cocog sareng unggal kasempetan.

  • Ställplats Klippan caket sareng kampung pondok Virserum. Deukeut ka ngojay, hiking sareng jalur sapédah. Taya fasilitas. Aya rohangan pikeun kira-kira 5 imah mobil di dieu. Di tempat

  • Kabin sapeuting kalayan rohangan pikeun opat jalma. Leutik, pondok basajan 10 méter pasagi anu sampurna pikeun sapeuting tetep. Pondok anu lokasina di wewengkon dipager tukangeun fasilitas.

  • Kaléreun Målilla nyaéta kémping alam Hesjön. Aya pitches pikeun caravans jeung imah mobile, kitu ogé pitch tenda misah. parkir cacad. kémping alam Hesjön urang lungsur-di na teu balik

  • Stenkulla mangrupikeun pondok kulawarga anu ngagaduhan pandangan danau di daérah alam anu saé. Sakitar 10 km kuloneun Hultsfred nyaéta daérah konservasi alam sareng perikanan Stora Hammarsjöområdet. Daérah anu watekna padang

  • Di luar sentral Målilla nyaéta Villa Karllösa. panginepan ieu lokasina di tengah alam di wewengkon leuweung fabulous. Ieu nawiskeun kamar nyaman jeung modern, karek direnovasi

  • Tempatna indah di alam Stora Hammarsjön sareng kawasan konservasi perikanan. Perkemahan alam Stora Hammarsjön tiasa dilebetkeun sareng teu tiasa dipesen. Di luar Hultsfred aya alam Stora Hammarsjön.