ilham

Kenging tip ngeunaan petualangan sareng pangalaman

Acara

Entong sono naon-naon anu lumangsung di kotamadya Hultsfred.

ngulang

Nordic leumpang di Lönnebergaboa

Rumah Makan Lönnebergaboa Kyrkvägen 2, Lönneberga

Leumpang Nordic Lönneberga boa / aula olahraga Silverdalen Salasa jam 10 enjing: Birgitta 070-646 78 46

ngulang

Serelek-di Digitek

Perpustakaan Hultsfred Västra Långgatan 46, Hultsfred

Senén 10-12 Salasa 14-16 Salila lungsur-langsar, warga kotamadya tiasa nampi dukungan sahingga tiasa nyandak bagian dina kamungkinan digitalisasi. Staf dina situs tiasa, salaku conto, ngabantosan ku muatan

Gratis

HBTQI baheula jeung ayeuna

Perpustakaan Hultsfred Västra Långgatan 46, Hultsfred

LGBTQI harita sareng ayeuna Kuliah sareng Edward Summanen Edward Summanen, panulis buku "Queera times - LGBTQI then and now" masihan dina kuliah ieu perkenalan kana kontemporer.

Sadaya kajadian

Papanggihan

Museum anu pikaresepeun, kagiatan anu ramah pikeun kulawarga, tempat wisata anu pikaresepeun sareng alam anu saé. Panggihan sakabeh Hultsfred!

  • Di Blaxhult aya kastil kuno ti Zaman Beusi sareng dina gunung di handapeun gunung aya opat gundukan kuburan, anu pangkolotna nyaéta ti Neolitikum. Dina salah sahiji kuburan

  • Oppbjärken mangrupikeun danau leuweung jero anu cai gizi-lemah sareng cai jernih. Situ ieu perenahna sababaraha kilométer belah wétaneun Hultsfred, belah kiduleun kampung Fallhult. Kira-kira

  • Moose, kelenci, embe sareng hayam cicing di Målilla Älgpark. Supaya tiasa ngalaman moose caket, aya lorong anu nganggo pager

  • Di Järnforsen, aya hiji jaringan jalur hiking anu hébat, sadayana dimimitian di luar komunitas. Dina ngamimitianna aya

  • Balai ngojay sareng olah raga Hagadal nawiskeun ngojay, olahraga, pijet atanapi nongkrong sareng rerencangan sareng ngopi. Fasilitasna caket alam sareng jalur latihan anu saé.

  • Di Blaxhult aya kastil kuno ti Zaman Beusi sareng dina gunung di handapeun gunung aya opat gundukan kuburan, anu pangkolotna nyaéta ti Neolitikum. Dina salah sahiji kuburan

  • Di Prästkragegärdet di Vena, aya hiji bukit anu cocog pikeun sliding sareng balap salju.

  • Bo Lundwall, lahir di Hultsfred di 1953, ngagaduhan studio na di bumi kulawargana, Hultsfreds Gård, ti abad ka-1600 sareng ka-1700. Bo dididik

  • Emilleden pangsaéna dimimitian ti Lönneberga hembygdsgård atanapi Mariannelunds sareng Hessleby hemgårdsgård, dimana aya seueur kasempetan parkir. Anjeun milih deui

Acara

Dahar & inuman

bantuan

Kegiatan

Objek wisata

Balanja

Sawangan & kagiatan

Kagum kana lingkungan bersejarah, seni & karajinan, satwa, alam anu saé sareng seueur deui. Aya seueur kagiatan sareng tempat wisata di dieu, seueur anu kabuka sapanjang taun!

  • Dackestupet mangrupikeun Resort ski kalayan tilu lamping anu rupa-rupa, angkat utama sareng dua angkat dina lamping murangkalih. Dackestupet ngagaduhan sistem mariem salju anu modéren sareng épisién sareng mesin pisté. The

  • Di Järnforsen, aya hiji jaringan jalur hiking anu hébat, sadayana dimimitian di luar komunitas. Di awalna aya daerah barbecue,

  • Kincir angin Dalsebo parantos dipugar sacara saé sareng ayeuna ngandung musium. Désa Dalsebo perenahna di bentang sareng lapangan sareng sistem jalan anu aya sasaruaanana

  • Prolympiahallen mangrupakeun tempat pasamoan populér pikeun saha waé anu hoyong skate. Aya kantin anu buka dina liburan sareng akhir minggu. Salila numpak umum

  • Langkung ti satengah juta objék anu aya hubunganana sareng musik populér Swedia. Di dieu Anjeun baris manggihan rékaman, poster, rekaman video, buku, curiosities - sarta kostum aslina Kurt Olsson urang! Swédia Rock Arsip

Sadaya tempat wisata & kagiatan
Jambatan anu manjang di walungan
Tingali sadaya situs pamandian
Jalma anu sayah dina bangku gunung di gigir situ
Tingali sadayana jalur hiking
Gambar padang rumput hejo konéng-héjo kabuka kalayan dua tangkal gigireunna sareng leuweung di tukang.
Tingali sadayana pitches & kémping alam
Lumbung di taman lokal
Tingali sadayana wisma

Dahar & inuman

A dinner hadé pikeun ngarayakeun, dahar beurang di kota atanapi wengi anu saé sareng rerencangan. Aya hal pikeun sadaya rasa sareng kasempetan.

  • Antara Målilla sareng Virserum anjeun bakal mendakan désa alit Flaten sareng Bageriet Björkaholm. Di dieu anjeun roti dina skala leutik sareng bahan anu kualitas luhur. Gulung roti, baguette,

  • Di Lönnebergaboa, tuangeun kedah janten hal anu anjeun bagikeun sareng rerencangan, sareng pikeun kadatangan anjeun janten hal anu teu biasa, urang usumkeun

  • Réstoran Cina-Vietnam sareng Cina tradisional sareng Vietnam. Aya seueur rupa-rupa piring, asakan bumi Swédia, á la carte sareng

  • Di bundaran di Målilla nyaéta Grillstugan sareng didieu burger sareng sosis sareng mash sareng asesoris sanésna, ogé és krim disajikeun. Nalika hawa ngamungkinkeun, éta aya

  • Pizzeria aya di pusat di Hultsfred. Salian pizza, kebab sareng salad ogé aya dina ménu. Dina usum panas aya ogé bérés teras. Aya 24

  • Sapanjang Vetlandavägen di Målilla nyaéta Bandy Grill. Di dieu anjeun tiasa milih antara burger, sosis, bakso, kebab, hayam. Salila usum panas ogé aya teras luar leutik.

  • "Kadaharan anu saé kalayan nurani anu bersih, langsung ti tegalan". Di dieu anjeun tiasa mesen daging organik sareng lokal anu dihasilkeun. Didatangan atanapi pakansi sareng cicing di tegalan organik, pendak

  • Éta mangrupikeun musik anu parantos nempatkeun Hultsfred dina peta sareng tempat sanés di Hultsfred nyaéta musik anu jero dina tembok sapertos di Hotell Hulingen. Kami

bantuan

Henteu janten masalah upami anjeun ngagaduhan tempat wisata di sabtu minggu anu romantis, liburan kulawarga atanapi konperénsi - aya bentuk akomodasi anu cocog sareng unggal kasempetan.

  • Di dieu anjeun cicing duanana murah sareng nyaman, caket ka duanana Smalspåret, Astrid Lindgren's World, Virserums Konsthall sareng sajumlah kagiatan séjén. Hiji akomodasi sareng

  • Tempat parkir pikeun kafilah, motorhome sareng kamungkinan kémping Di dieu mangrupikeun aksés ka jamban cacat kalayan cai panas sareng kamar ganti. Wewengkon Barbecue sareng sakitar 900 méter langkung

  • Kabin sapeuting kalayan rohangan pikeun opat jalma. Pondok leutik 10 méter pasagi anu sampurna pikeun cicing sapeuting. Pondok tempatna aya di daérah pager di tukangeun fasilitas. Hiji

  • Fiskebodarna - Stora Hammarsjöområdet perenahna sakitar 10 km beulah kulon Hultsfred, sakitar 25 menit ti Vimmerby. Daérah ieu mangrupikeun daérah konservasi alam sareng perikanan anu kalebet kirang langkung 30

  • Di dieu anjeun cicing sareng pandangan éndah Danau Hulingen! Anjeun caket sareng pantai, fasilitas sareng cafe. Leumpang panjang dua kilométer sapanjang promenade

  • Hotél anu dikokolakeun kulawarga ieu, ngan ukur 50 méter ti Stasiun Kereta Hultsfred di Småland. Ti hotél anjeun tiasa ningali pemandangan Danau Hulingen caket dieu. Sadayana masing-masing