#hultsfredshemester

Ieu Hultsfredshemester!
Wisatawan, kotamadya sareng warga sasarengan nyiptakeun "Hultsfredshemester".
Salaku padumuk, anjeun kéngingkeun gratis ka sababaraha tempat kotamadya pikeun didatangan sareng kasempetan meunang
1000 wengi di hotél, asrama, kémping sareng di pondok kanggo anjeun atanapi masihan batur anu dipikacinta!

Ngalaman kotamadya Hultsfred éndah di bumi, di bumi sareng balanja Hultsfred anjeun sareng ❤️
- ngagaduhan gofika atanapi nguseup kanggo tuang di salah sahiji réstoran sareng kafe kotamadya.

Punten perhatoskeun yén penting pisan pikeun mesen tempat di tempat anu diperyogikeun.

Silih jaga sareng wisma kalayan jarak sareng ati-ati.

#hultsfredshemester # dusynsochhörsihultsfred

#hultsfredshemester

Tujuan nganjang

Rumah tangga anjeun kéngingkeun gratis
tujuan nalika
Agustus Séptémber.

Sadaya tujuan

#hultsfredshemester

Kopi sareng tuangeun

Candak gofika atanapi sapotong tuangeun.
Ngadukung lokal urang
industri silaturahmi salami anjeun
Hultsfredshemester!

Sadayana kopi sareng tempat dahar

Acara

Entong sono naon-naon anu lumangsung di kotamadya Hultsfred.

Sapopoé

Lönnebergaveckan

Minggu Lönneberg lumangsung minggu 30 unggal taun. Acara ieu ngagaduhan tradisi anu solid pikeun méréskeun anu pangsaéna Lönneberga sareng Silverdalen. Campuran acara sareng kagiatan anu cocog sareng duanana

ngulang

Dinten jalan-jalan sareng Korpen

Valhall Stora torget 2, Hultsfred

Senén kumpul jam 10.00 di Valhall pikeun anjeun anu hoyong ngiringan jalan-jalan dinten gagak. Urang jalan-jalan sakitar 1 jam, saatos jalan-jalan urang gaduh kopi, upami anjeun hoyong.

Kalle Sellbrink

Hotél Hulingen Oskarsgatan 30, Hultsfred

MUSIK KURING DI PUB - KOMUNITAS Jumlah tempat anu kami pikir panas sareng musik langsung di pub milikna. Kusabab kitu urang ngajak para seniman lokal maén sareng kami usum panas ayeuna. Seuseueurna

Sadaya kajadian

Papanggihan

Museum anu pikaresepeun, kagiatan anu ramah pikeun kulawarga, tempat wisata anu pikaresepeun sareng alam anu saé. Panggihan sakabeh Hultsfred!

  • Paintball di Lönneberga atanapi HultsfredPaintball mangrupikeun kagiatan anu saé pikeun anjeun anu resep adrenalin! Paintball ngagaduhan acara turun-tumurun dimana saha waé tiasa ilubiung. Abdi lungsur-langsar

  • Granit Spherical mangrupikeun batu anu parantos nguatkeun jero pisan teras ngahontal permukaan nalika lipatan dina kerak bumi. Slättemossa hiji-hijina tempat

  • Misterhultsutsikten, Daérah anu ngagugulung daérah hartosna aya seueur sudut pandang anu saé. Salah sahiji pandangan anu paling indah anu anjeun tiasa alami ti Misterhultsberget di luar Virserumssjön kalayan

  • Välen perenahna di tengah FVO Stora Hammarsjön urang, sakitar 7 km belah kidul na Hultsfred. Danau dikokolakeun ku SFK Kroken, anu rutin ngaleupaskeunana

  • Bukit manjang anu rada lungkawing. Di dieu aya area barbecue sareng lampu. Bukit gampang didatangan ku mobil.

  • Di Järnforsen, aya hiji jaringan jalur hiking anu hébat, sadayana dimimitian di luar komunitas. Di awalna aya daerah barbecue,

  • Mörlundaslätten bentang ti Gårdveda di kalér dugi ka Tigerstad di beulah kidul. Mangrupikeun lanskap anu dibudidayakeun kalayan lahan anu lega. Emån sareng Gårdvedaån ngalir ngalangkungan daérah éta. Abdi de

  • Wilujeng sumping di Smålandsupplevelser anu nawiskeun akomodasi liburan, moro sareng mancing, kanu sareng seueur deui! Di tegalan aya tempat moro anu hadé sareng cai mancing kalayan aksés anu saé

  • Kolam renang, mancing sareng danau parahu populér. Jalan ka kamar mandi jalanna. Linden mangrupikeun danau anu langkung tiis anu di sababaraha tempat seueur pisan

Acara

Dahar & inuman

bantuan

Kegiatan

Objek wisata

Balanja

Sawangan & kagiatan

Di Hultsfred aya seueur alternatif pikeun anjeun anu hoyong kagum kana lingkungan sajarah, seni & karajinan, sato liar atanapi alam anu saé.

  • Ånglegöl perenahna di antara Målilla sareng Virserum, gigireun jalan 23. Danau mangrupikeun salah sahiji conto anu saé pikeun nyieun pikaresepeun

  • Misterhultsutsikten, Daérah anu ngagugulung daérah hartosna aya seueur sudut pandang anu saé. Salah sahiji pandangan anu paling indah anu anjeun tiasa alami ti Misterhultsberget di luar Virserumssjön kalayan

  • Järnsjön ayana di beulah kulon Järnforsen sareng dilangkungan ku Emån. Danau mangrupikeun bagian tina FVO Järnforsen. Éta danau leutik deet sareng sakurilingna

  • Galleri Kopparslagaren, Rallarstugan sareng Glaspellehuset mangrupikeun sababaraha lingkungan anu berharga sareng budaya anu berharga di lingkungan éta. Sapanjang Storgatan di tengah Hultsfred aya gedong anu ageung

  • Fröreda Storegård ti abad ka-1700 mangrupikeun monumen arsitéktur Kalmar County. Komplek tegalan sareng kaayaan wangunan na anu jelas nunjukkeun karakter désa Småland ti abad ka-1700

Sadaya tempat wisata & kagiatan
Jambatan anu manjang di walungan
Tingali sadaya situs pamandian
Jalma anu sayah dina bangku gunung di gigir situ
Tingali sadayana jalur hiking
Gambar padang rumput hejo konéng-héjo kabuka kalayan dua tangkal gigireunna sareng leuweung di tukang.
Tingali sadayana pitches & kémping alam
Lumbung di taman lokal
Tingali sadayana wisma

Dahar & inuman

A dinner hadé pikeun ngarayakeun, dahar beurang di kota atanapi wengi anu saé sareng rerencangan. Aya hal pikeun sadaya rasa sareng kasempetan.

  • Antara Målilla sareng Virserum anjeun bakal mendakan désa alit Flaten sareng Bageriet Björkaholm. Di dieu anjeun roti dina skala leutik sareng bahan anu kualitas luhur. Gulung roti, baguette,

  • Centralkonditoriet mangrupakeun toko roti sareng toko dimana anjeun tiasa ngopi atanapi mésér bumi anu anyar dipanggang sareng anjeun. Anjeun bakal mendakan sajumlah pastry tradisional, muih, roti

  • Pizzeria aya di pusat di Hultsfred. Salian pizza, kebab sareng salad ogé aya dina ménu. Dina usum panas aya ogé bérés teras. Aya 24

  • Emåbaren mangrupikeun réstoran sareng pizzeria. Masak di bumi diasakan disajikeun di dieu pikeun tuang siang antara 1100-1400. Minangka alternatip pikeun katuangan ayeuna, aya pizza, salad atanapi kebab.

  • Upami anjeun kedah kéngingkeun anu gancang, Sibylla mangrupikeun ranté dahareun gancang anu terkenal. Sibylla nawiskeun sadayana tina basa Swédia klasik "a masak sareng roti" (nyaéta sosis anu dimasak

  • Kafé Tre Systrar mangrupikeun kafé désa alit sareng buatan bumi, organik sareng lokal dihasilkeun dina pokus. Di dieu anjeun gaduh kasempetan kanggo ngagaleuh karajinan tangan sareng hal-hal sanés

  • Di bundaran di Målilla nyaéta Grillstugan sareng didieu burger sareng sosis sareng mash sareng asesoris sanésna, ogé és krim disajikeun. Nalika hawa ngamungkinkeun, éta aya

  • Pizzeria di Hultsfred anu pas di gigireun Willys. Pizza, kebab, gyros, salad sareng burger disajikeun di dieu. Ieu nawiskeun pizza anu saé pisan, staf ramah

bantuan

Henteu janten masalah upami anjeun ngagaduhan tempat wisata di sabtu minggu anu romantis, liburan kulawarga atanapi konperénsi - aya bentuk akomodasi anu cocog sareng unggal kasempetan.

  • Nyéwa pondok di pulau anjeun nyalira. Sampurna pikeun anjeun anu milari katenangan sareng sepi. Hirup di pulau anjeun sorangan di pondok leutik ogé

  • Pondok kulawarga sareng plot danau anu condong kaasup dampal kapal sareng kapal. Sakitar 10 km kuloneun Hultsfred nyaéta daérah konservasi alam sareng perikanan Stora Hammarsjöområdet. Wewengkon kalayan karakter padang anu ngundang

  • Asrama Lönneberga perenahna di pinggiran Emil Lönneberga. Asrama Lönneberga ngagaduhan jasa anu saé, pangalaman alam anu hébat & kagiatan pikeun sadaya umur. Asrama ngagaduhan 55 ranjang. Kamarna

  • Pondok kulawarga sareng plot danau anu condong kaasup dampal sareng parahu. Sakitar 10 km beulah kulon Hultsfred nyaéta daérah konservasi alam sareng perikanan - Stora Hammarsjöområdet. Daérah anu watekna padang

  • Fiskebodarna - Stora Hammarsjöområdet perenahna sakitar 10 km beulah kulon Hultsfred, sakitar 25 menit ti Vimmerby. Daérah ieu mangrupikeun daérah konservasi alam sareng perikanan anu kalebet kirang langkung 30

  • Kalér Målilla nyaéta kémping alam ku Hesjön. Aya tempat parkir pikeun kafilah sareng imah sélulér, ogé situs ténda anu misah. Parkir cacat. Ti tempat parkir mobil aya jalan anu diadaptasi turun ka