fbpx

Crispy

visithultsfred

Aya rohangan di dieu saumur hirup
Didatangan Hultsfred2021-02-15T10:15:54+01:00

Acara

Entong sono naon-naon anu lumangsung di kotamadya Hultsfred.

Sadaya kajadian

Papanggihan

Museum anu pikaresepeun, kagiatan anu ramah pikeun kulawarga, tempat wisata anu pikaresepeun sareng alam anu saé. Panggihan sakabeh Hultsfred!

  • 1 gambar

Lysegöl

Lauk|

Cai pelangi gampang diakses sareng mancing pikeun sakulawarga. Spésiés lauk: Pelangi Data laut saderhana Ukuran laut: Kira-kira 3 héktar Jero maksimum:> 5 méter Jero sedeng: Teu aya inpormasi tapi di luar pasisianna gancang janten jero. Tips kanggo… Sadaya pamancing tiasa mendakan pelangi rewarding. Salaku tambahan, éta mangrupikeun cai anu sampurna pikeun diajar ngayunkeun batang laleur. Penjual lisénsi mancing: SHELL, Virserum 0495-304 53 GULF (V-rums Bilservice) 0495-304 53 Virserums Turistbyrå 0495-307 85 Lysegöl nyaéta kolam anu bentukna buleud ayana di bentang leuweung di Småland. Gölen aya di belah kidul Virserum pas di jalan 23 Cai na dipasang tina jalan jadi teu aya peta anu diperyogikeun. Cai warna na poék tina leuweung konifer anu caket sareng taneuhna ditutupan ku lumut. Tina cai anu ditingali sareng naék di darat, pepelakan diwangun ku

  • IMG 20200802 144500 diskalakeun

Cagar alam Stensryd

Cagar alam|

Stensryd mangrupikeun cagar sareng leuweung sapertos leuweung alam sareng mosaik bog. Cadangan diwangun ku Hällmarkstallskog langsing, kabuka

  • Gagak gagak leumpang

Virserumsleden

ngumbara|

Anjeun tiasa ngamimitian leumpang ngaliwatan cagar alam Länsmansgårdsängen. Tapi éta

  • Pasangan linggih dina gawir batu ningali leuweung

Björnnässlingan

ngumbara|

Björnnässlingan mangrupikeun leuweung sihir anu nyata sareng pinus lami anu caket

Acara

Dahar & inuman

bantuan

Kegiatan

Objek wisata

Balanja

Sawangan & kagiatan

Di Hultsfred aya seueur alternatif pikeun anjeun anu hoyong kagum kana lingkungan sajarah, seni & karajinan, sato liar atanapi alam anu saé.

  • IMG 20190811 121746

Désa Visböle

Lingkungan budaya-sajarah|

Désa Visböle anu henteu kaganggu mangrupikeun désa anu khas tina bentang tani abad ka-1700. Imah padumukan diwangun salaku imah dua lantai ageung caket caket masing-masing dina hiji bukit sareng diantawisna ngalir

  • IMG 5314

Jalan satapak kijang

ngumbara|

Dina Hjortenleden anjeun leumpang di jalan kerikil anu hadé ngalangkungan bentang pertanian sareng kampung, dicampur sareng jalur anu langkung alit ngalangkungan leuweung.

  • Hiji lalaki naék sapédah MTB turun ka Dackestupet

Dackestupet - biking gunung sareng biking gunung

Ngabuburit|

Ngabuburit di Dackestupet mangrupikeun petualangan pikeun sadayana kulawarga. Jalan satapak anu saé, jasa bypass anu saé sareng pangalaman gancang-gancang narik pangalaman bersepeda. Jalan satapak dimimitian di luhur

Sadaya tempat wisata & kagiatan
IMG 20190809 104933
Tingali sadaya situs pamandian
IMG 0918
Tingali sadayana jalur hiking
IMG 20190805 160238
Tingali sadayana pitches & kémping alam
IMG 20190807 155203
Tingali sadayana wisma

Dahar & inuman

A dinner hadé pikeun ngarayakeun, dahar beurang di kota atanapi wengi anu saé sareng rerencangan. Aya hal pikeun sadaya rasa sareng kasempetan.

  • Gagak Wétan 2 skala

Räven & Osten

Kafe, Warung tegalan|

Di kebon Lida di luar Järnforsen, kéju didamel sacara karajinan sareng jalan sakedik. Susu asalna

  • grill bandy4

Pizzeria Bandygrillen

réstoran|

Sapanjang Vetlandavägen di Målilla nyaéta Bandy Grill. Di dieu anjeun tiasa milih antara burger, sosis, bakso, kebab, hayam. Mangsa usum panas

  • hotelDacke1 skala

Hotél Dacke

hotel, réstoran|

Hotell Dacke nyaéta hotél kulawarga anu aya di pusat kota di Virserum. Deukeut ka hotél aya hiji

  • bambugården1

Région Bambugården

réstoran|

Réstoran Cina-Vietnam sareng Cina tradisional sareng Vietnam. Aya sababaraha rupa masakan anu béda, Swédia

  • pizza 634967 1920

Pizzeria Milano

réstoran|

Milano mangrupikeun pizzeria anu tiasa nyandak sareng kasempetan tuang dina situs. Éta dilayanan di dieu

  • Mangkuk sareng tuang hayam sareng mangkok nasi di Hos Annika

Hos Annika

réstoran|

Kadaharan anu diasakan asak kalolobaanana tina bahan Swédia. Réstoran éta tiasa dipesen pikeun pésta swasta, ogé dimungkinkeun pikeun kéngingkeun katering. Annika minat pisan kana musik anu bakal karaos di réstoran di payun. Sambutan wilujeng sumping pikeun ngararasakeun tuangeun sareng musik!

bantuan

Henteu janten masalah upami anjeun ngagaduhan tempat wisata di sabtu minggu anu romantis, liburan kulawarga atanapi konperénsi - aya bentuk akomodasi anu cocog sareng unggal kasempetan.

  • DSC 0032 skala

Asrama Virserum

Hostél|

Di dieu anjeun hirup murah sareng nyaman, caket ka duanana Smalspåret, Astrid Lindgren's World, Virserums Konsthall sareng sajumlah kagiatan séjén. Bumi anu caket kana seueur hal. Kamar seger sareng fi sareng ngajaga standar anu luhur. Asrama perenahna di pusat Virserum kalayan jarak jalan ka réstoran sareng toko. WiFi gratis. Di dieu anjeun hirup murah sareng nyaman, caket ka duanana Smalspåret, Astrid Lindgren's World, Virserums Konsthall sareng sajumlah kagiatan séjén. Bumi anu caket kana seueur hal. Kamarna nembe direnovasi sareng ngajaga standar anu luhur. Asrama perenahna di Virserum tengah kalayan jarak leumpang ka

  • Kamar kulawarga123 diskalakeun

Asrama Hultsfred

Hostél|

Asrama di tengah Hultsfed. 25 ranjang di kamar dobel, asrama sareng kamar kulawarga. Dapur modéren anyar

Ka luhurna