fbpx

Pamandangan padang rumput hejo sareng tangkal di kotamadya Hultsfred

Warna gugur, hawa seger sareng seueur rohangan. Alam pang alusna ngalaman dina usum gugur.
Hiking, biking atanapi petualangan - aya hal pikeun sadayana.
Kami parantos nyusun daptar kagiatan usum gugur - kaluar terasrasakeun!
Pendakan hal anu béda dina waktos anu sanés -
nunjukkeun pertimbangan sareng jaga jarak anjeun.

Kegiatan gugur Pangalaman Hultsfred dina pakéan gugur

Didatangan Hultsfred2020-11-10T07:50:11+01:00

Pangalaman Hultsfred

dina pakean gugur

Kegiatan gugur

Ngajalankeun dina jalur lemes

sareng pandangan anu indah

Maca deui

Acara

Entong sono naon-naon anu lumangsung di kotamadya Hultsfred.

Dicoo sonten puisi sareng musik sareng Wafai Layla sareng Fadi Kutaini

11 Nopémber jam 18. - 31 Désémber tabuh 23:00

Pikeun anjeun anu parantos ngarep-ngarep ningali panyair Wafai Layla, musisi

Topeng Perkasa - Galeri Seni Virserum

24 Nopémber jam 12. - 16: 00

Inpormasi ngeunaan virus Corona Galéri seni sareng kafe sareng toko kabuka sapertos biasana. Tapi

Bacaan sepi

24 Nopémber jam 14. - 15: 30

Bacaan sepi di perpustakaan Hultsfred Anjeun wilujeng linggih sareng maca sacara tenang

Topeng Perkasa - Galeri Seni Virserum

25 Nopémber jam 12. - 16: 00

Inpormasi ngeunaan virus Corona Galéri seni sareng kafe sareng toko kabuka sapertos biasana. Tapi

Sadaya kajadian

Papanggihan

Museum anu pikaresepeun, kagiatan anu ramah pikeun kulawarga, tempat wisata anu pikaresepeun sareng alam anu saé. Panggihan sakabeh Hultsfred!

  • Tempat mandi Hulingen

Tempat mandi Hulingen

Tempat mandi|

Hulingens badplats ligger i Hultsfred, vid Hulingens norra del. Intill badplatsen ligger Camping Hultsfred. Här kan du köpa enklare förtäring. På området finns det möjlighet till att hyra kanot och kajak. Här finns förutom campingplats även stugor att hyra. Badplatsen har inga bryggor. Det finns en liten strandremsa med gräsplan. Om du är intresserad av Hulingens vattenkvalité under sommaren så kan du besöka Hav-och vattenmyndighetens hemsida https://www.havochvatten.se/hav/fiske–fritid/badvatten.html på hemsidan får du klicka dig fram i kartan till Kalmar län och Hultsfreds kommun. Detta är en kommunal badplats och ansvarig är Kultur-och fritidsförvaltningen, telefon till ansvarig handläggare 0495-24 05 07.

Acara

Dahar & inuman

bantuan

Kegiatan

Objek wisata

Balanja

Sawangan & kagiatan

Di Hultsfred aya seueur alternatif pikeun anjeun anu hoyong kagum kana lingkungan sajarah, seni & karajinan, sato liar atanapi alam anu saé.

  • Ngarecah kopi dina titik anu katingali

Björnnässlingan

ngumbara|

Björnnässlingan mangrupikeun leuweung sihir anu nyata sareng pines-pines lami anu aya disakuriling batu-batu anu ditutupan ku lichens. Cagar alam Björnnäset ayana di

Sadaya tempat wisata & kagiatan
IMG 20190809 104933
Tingali sadaya situs pamandian
IMG 0918
Tingali sadayana jalur hiking
IMG 20190805 160238
Tingali sadayana pitches & kémping alam
IMG 20190807 155203
Tingali sadayana wisma

Dahar & inuman

A dinner hadé pikeun ngarayakeun, dahar beurang di kota atanapi wengi anu saé sareng rerencangan. Aya hal pikeun sadaya rasa sareng kasempetan.

  • grillstugan3

Imah barbecue

Dahar & inuman|

Di bundaran di Målilla nyaéta Grillstugan sareng didieu burger sareng sosis sareng mash sareng asesoris sanésna disajikeun, ogé

  • pizza 634967 1920

Pizzeria Tre kronor

réstoran|

Pizzeria di Hultsfred anu pas di gigireun Willys. Pizza, kebab, gyros, salad sareng burger disajikeun di dieu. Ieu nawiskeun pizza anu saé pisan, staf ramah sareng jasa gancang. Di dieu anjeun tiasa linggih di jero pizzeria sareng dina usum panas ogé aya teras luar leutik. Sadayana réstoran

bantuan

Henteu janten masalah upami anjeun ngagaduhan tempat wisata di sabtu minggu anu romantis, liburan kulawarga atanapi konperénsi - aya bentuk akomodasi anu cocog sareng unggal kasempetan.

  • hammaråsen

Hammaråsen - Stora Hammarsjöområdet

Pondok Pesantren|

Usum panas di sisi pantai. Pondok kulawarga sareng alur danau anu condong kalebet. dermaga sareng parahu. Sakitar 10 km kuloneun Hultsfred nyaéta daérah konservasi alam sareng perikanan Stora Hammarsjöområdet. Daérah anu ngagaduhan karakter padang anu ngajak ka mancing anu saé, pangalaman alam anu hébat sareng katengtreman anu saé. Hammaråsen perenahna dina plot danau anu dibagikeun sareng pondok Sjöåsen. 4 kamar sareng dapur, tanaga surya 12 volt pikeun lampu, LPG pikeun kulkas, kompor sareng oven. Pompa halaman, kompor kai, jati outdoor outdoor WC langkung gampang sareng barbecue. Teras ageung sareng tanjakan handicap. Kamungkinan pikeun nyéwa sauna babarengan. Ngecas telepon sélulér sareng iPad tiasa dilakukeun di Kantor Wisata. 60 m² 6 ranjang 2 ranjang tunggal 1 ranjang susun 1 ranjang sofa Musim low SEK 850 / dinten Usum luhur SEK 900 / dinten Eusi anjeun Didieu

Ka luhurna