fbpx

Spésialisasi lokal sapertos kéju, sayuran, jams sareng strawberries dijual di toko tegalan sareng toko grosir di sapanjang kotamadya. Ieu daptar toko pertanian anu dipilih anu anjeun teu kedah sono.

  • 09H1509 diskalakeun

Daging Dackebygden

Ngan ukur barang-barang kualitas luhur anu sayogi di dieu. Dagingna dihasilkeun sacara lokal sareng dirawat kalayan saé. Di toko anjeun bakal mendakan seueur hal ku daging. Iga sareng eusian, daging cincang

  • Gagak Wétan 2 skala

Räven & Osten

Di kebon Räven & Osten, Lida di luar Järnforsen, kéju didamel nganggo cara karajinan sareng skala leutik. Susu asalna tina patani lokal. Padeukeut susu

  • Domba diskalakeun

Fallhults Ekogård

"Kadaharan anu saé kalayan nurani anu bersih, langsung ti tegalan". Di dieu anjeun tiasa mesen daging organik sareng lokal anu dihasilkeun. Didatangan atanapi pakansi sareng cicing di tegalan organik, pendak

  • 32676342 1694017577348590 6127475647582306304 n 1

Axelssons sareng Aby

Warung tegalan mangrupikeun tujuan wisata anu hadé pikeun anu hoyong mésér produk anu kualitasna paling luhur. Salila usum strawberry, anjeun tiasa angkat sareng milih strawberry anjeun nyalira. DI

Ka luhurna