fbpx
Verbadet
Cagar alam Alkärret
Verbadet

Sakitar genep kilométer tenggara Vena nyaéta tempat mandian anu saé ieu sareng daérah héjo anu saé pikeun kagiatan. Aya ogé kamar ganti, daérah barbecue, toilet garing, ayun sareng dermaga anu sakedik kaluar di danau. Mandi ogé saé pikeun barudak anu langkung alit, sabab éta deet dina salah sahiji jétéy kalayan pantai berpasir anu saé anu tiasa diputer.

  • Ayun-ayunan
  • Ruang ganti baju

  • Sasak

ngabagikeun

Recensioner

4/5 2 sababaraha taun ka pengker

Saé mandi

4/5 3 sababaraha taun ka pengker

Éta saé

5/5 5 sababaraha taun ka pengker

5/5 2 sababaraha taun ka pengker

4/5 3 sababaraha taun ka pengker

Kartu

Sadaya tempat mandi
2021-11-29T17:08:20+01:00
Ka luhurna