fbpx
Paintball di Lönneberga
Cagar alam Alkärret
vlcsnap 2021 10 19 14h57m18s552 Adat

Golf cakram atawa golf frisbee anu disebut ogé mangrupa olahraga anu dimaénkeun ku cakram (frisbee). Tangtu panjangna 780 méter, diwangun ku 9 liang sarta padeukeut jeung hembygdspark Hultsfred urang. Unggal liang dimimitian ku lémparan-di tempat sarta ti dinya hal anu penting pikeun nempatkeun disc dina karinjang ranté kalawan sakumaha sababaraha throws sabisa.

Discar nyaéta sadia pikeun nyewa di Hagadal ngojay sarta aula olahraga sarta di Hultsfreds Strandcamping salila usum kémping.

Golf disc duanana gampang diakses sareng murah pikeun latihan. Hiji cakram cukup pikeun maén, sanaos seueur jalma anu resep sababaraha varian cakram anu béda-béda kalayan karakteristik ngalayang anu béda.

Fakta ngeunaan disc golf
Hiji lapangan golf disc biasana diwangun ku 18 liang , tapi kadang boga 9 atawa 27 liang . Kasusah kursus diwangun ku panjang liang, sagala halangan dina bentuk tangkal, bushes, watercourses jeung béda jangkungna. Nalika niupan, angin ogé janten kasusah pikeun ngawasaan. Permukaan umum nyaéta jukut, jukut atanapi lahan leuweung.

Liang diwangun ku draf sareng karanjang. Jalan di antara, nu biasana 50 nepi ka 200 méter panjangna, ngabentuk widang maén tina liang sorangan. Jalur lémparan imajinér dina liang disebut fairway, sedengkeun wewengkon nu leuwih jauh, nu biasana boga jukut panjang, licik, jeung leuweung disebut kasar.

Paling sering, tangtu teu boga wates tetep, tapi unsur alam, contona, leuweung jeung shrubs fungsina salaku setting alam. Nanging, teu jarang aya wates anu tetep dina bentuk jalur pejalan kaki atanapi sapédah sareng saluran cai.

Lamun disc lemahna luar wates tetep, ieu disebut OB, pondok pikeun Out of Bounds. Sapertos golf tradisional, unggal liang gaduh pasangan anu nunjukkeun sabaraha lémparan anu diperyogikeun pikeun ngarengsekeun liang.

ngabagikeun

Recensioner

Kartu

Sadaya kagiatan olahraga
2021-11-12T15:36:08+01:00
Ka luhurna