Anjeun tiasa ditingali sareng didangu dina Hultsfred!

Susun acara di kotamadya Hultsfred. Tradisi anu kuat pikeun ngatur acara parantos ngawangun jaringan anu kuat kalayan keahlian anu luar biasa. Éta ogé ngandung hartos jalur pondok pikeun ngatur hal-hal dina sababaraha daérah anu diperyogikeun dina hiji acara.

Hultsfred mangrupikeun kotamadya anu relatif leutik, murni tina segi populasi, tapi jumlah kajadian sareng arena pikeun ngayakeun acara seueur pisan. Salaku conto, unggal taun sakitar 150 acara musik disusun, aya seueur peminat anu damel numutkeun semboyanna, éta henteu jalan, éta ogé atoh. Naha anjeun resep ngatur acara atanapi hoyong ngabantosan ngembangkeun anu parantos aya? Dimimitian ku ngeusian "dimimitian sabelas" ku sabelas patarosan saderhana kanggo dijawab, anu teras anjeun kirimkeun ka grup acara anu aya dina kabudayaan sareng administrasi luang.

Eusian "dimimitian sabelas"

Conto kajadian dina
téma Musik & Budaya, Motor sareng Olahraga & Kaséhatan

Kanggo langkung seueur acara, tingali kalénder acara visithultsfred

Kalénder acara

Swédia Rock Archive
Perpustakaan Hultsfred

Babak Seni & Budaya

Konsér di
Hotél Hulingen

Virsérum
Galeri Seni

Daya Traktor Patepung

Nostalgia

Drifting

Dinten Motor

Spring Hultfred

Pameran kaséhatan

E-olahraga

Jalanan

Contact us