fbpx

Hiking, fishing, bersepeda, ngojay atanapi naha henteu jalan-jalan Hultsfred The Walk sareng terang langkung seueur ngeunaan festival Swédia anu paling legendaris? Aya seueur kagiatan di dieu - sareng pastina aya anu cocog sareng anjeun!

  • 150438991 1566726900204602 8690280670857983918 n

Dackslingan

Dackeslingan lokasina padeukeut jeung lamping ski Dackestupet. Jalanna ukuranna sakitar 1,2 kilométer kalayan perjalanan anu gampang sareng anu rada sesah. Lagu dijalankeun sagemblengna nirlaba

  • IMG 5457 skala

Hultsfreds DiscGolfPark

Golf cakram atawa golf frisbee anu disebut ogé mangrupa olahraga anu dimaénkeun ku cakram (frisbee). Panjangna 780 méter, diwangun ku 9 liang

  • Asup "sajarah musik Swedia" Hultsfred leumpang

Hultsfred - Leumpang

Carita festival musik paling legendaris Swedia! Carita, poto sareng klip pilem tina arsip musik The Swedish Rock Archive ayeuna parantos dirobih janten jalan satapak fisik di tanah festival klasik sapanjang danau.

  • StoraHammarsjoomradet

Örsjön

Danau leuweung kalayan mancing usum salju anu saé. Örsjön mangrupikeun danau leuweung taringgul alit anu diwangun ku tilu bagian sempit. Sakurilingna diwangun tina leuweung konifer sareng sisina nyaéta

  • StoraHammarsjoomradet

Färgsjön

Situ jeung lauk mas raksasa. Färgsjön mangrupikeun conto anu saé kumaha danau leuweung leutik tiasa janten eldorado pikeun olahraga fishing. Dina usum gugur

  • Budak awéwé néwak lauk di tasik

Hjortesjön

Danau kalayan perikanan pikeperch pangkatna. Hjortesjön ayana di belah kuloneun Virserum, caket ka Virserumssjön anu mana éta ogé nyambung. Danau kurang gizi

  • G0170525 diskalakeun

Paintball di Lönneberga

Naha anjeun hoyong kagiatan anu ngeusi adrenalin? Coba paintball di Lönneberga. Paintball mangrupikeun kagiatan anu saé pikeun anjeun anu resep adrenalin sareng cocog sareng sadayana

  • Kayak kaluar di danau payuneun leuweung héjo

Kayak

Ngarasakeun angin tenang sareng waktos anu tenang dina cai di Hulingen anu éndah. Pikeun glide cicingeun dina beungeut cai, eureun di hiji garis pantai pikeun hiji

  • Pandangan Danau Linden

Linden

Linden mangrupikeun danau leuweung ageung-gizi anu lemah sareng cai herang sareng sababaraha pulau alit. Leuweung pinus, porcupine, blueberry sareng heather mendominasi sakitar danau. Situ na jero

  • Jaba lancah ageung dina alang di payuneun Stora Åkesbosjön

Stora Åkebosjön

Stora Åkebosjön perenahna sakitar 6 km beulah kulon Hultsfred sareng anjeun bakal mendakan upami anjeun ngajalankeun ti jalan 34 ngalangkungan Hammarsebo arah Stora Hammarsjön. Tasik

  • Pandangan tina toboggan ngajalankeun Prästkragegärdet

Pager Daisy

Di Prästkragegärdet di Vena, aya hiji bukit anu cocog pikeun sliding sareng balap salju.

  • Snowy toboggan dijalankeun di daérah padumukan

Slättenbacken

Di lingkungan "Slätten" di tengah Hultsfred anjeun bakal mendakan Slättenbacken, bukit alit sareng pas. Aya ogé daérah barbecue sareng peneranganana.

  • Tempat kaulinan

Taman kaulinan Silverdalen

Taman kaulinan Silverdalen - tempat maén sareng karusakan! Parabot sareng atraksi Swings Combi play Sandbox Barbecue area Piknik tabel (aksés diadaptasi)

  • PXL 20210618 060626823 skala

Tempat kaulinan Mörlunda

Maénkeun di buruan tempat Mörlunda - ieu aya sababaraha hal anu pikaresepeun! Parabot sareng atraksi Climbing frame Climbing game pikeun barudak alit Ayun

  • PXL 20210618 071634051 skala

milik urang

Dahareunana parantos didamel deui ku inspirasi ti alam ku kai sareng leuweung salaku téma sareng parantos dilengkepan ku kawasan héjo anu énggal, cahaya anu langkung aman, kawasan kagiatan sakumaha langkung saderhana

  • PXL 20210618 073117310 skala

Kamar mandi Virserum

Tempat mandi Virserum mangrupikeun fasilitas mandi alit sareng kolam renang manas anu ukuranana 12,5 x 6 méter. Kolam renangna jero ti 0,9 dugi ka 1,5 méter.

  • Kelompok jalma bersepeda

Dacketrampet

Dacketrampet angin jalan na di jalan leutik kalawan saeutik lalulintas. Upami anjeun milih siklus sapanjang jarak, anjeun tiasa ngarepkeunana

  • ALEX5809 diskalakeun

Köpingsparken

Taman di Hultsfred aya dina sumanget musik, dimana murid-murid ti Lindblomskolan ngagambar gambar salaku saran pikeun naon anu aranjeunna pikahoyong. Padeukeut sareng taman aya pengadilan boules sareng daérah héjo anu saé.

  • Pasangan linggih dina gawir batu ningali leuweung

Björnnässlingan

Björnnässlingan mangrupikeun leuweung sihir anu nyata sareng pines-pines lami anu aya disakuriling batu-batu anu ditutupan ku lichens. Cagar alam Björnnäset ayana di

  • §DSC03846 skala

Stenleden

Di Järnforsen, aya hiji jaringan jalur hiking anu hébat, sadayana dimimitian di luar komunitas. Dina ngamimitianna aya

  • Lagu sempit100years 036 skala

Heureut-ngukur Virserum-Åseda

Ngalaman parasaan numpak beus karéta konéng-konéng klasik anu nghirup 50-an antara Virserum sareng Åseda. Ngarasakeun lingkungan nostalgia sareng ngopi kalayan tujuh

  • File ti Question Images DSC 0023

Lagu sempit Hultsfred-Västervik

Panjangna 7 km sareng rubak 891 milimeter, Hultsfred-Västervik Narrow Trail ngalegaan ti leuweung Småland di kulon, situ kaliwat, komunitas leutik sareng tatanén dugi ka bentang Nusantara.

  • ALEX4212 1 diskalakeun

Bumi Amis Hultsfred

"Imah Sweet Hultsfred" paméran nu ngabejaan carita asosiasi Rockparty jeung Festival Hultsfred. Carita aya dina témbok! Pameran ngeunaan Rockparty jeung Festival Hultsfred bisa kapanggih dina Klubben kamar di

  • raka 5 diskalakeun

Hagadal padel

Padel mangrupikeun olahraga rakét anu tiasa ditingali salaku campuran ténis sareng squash. Ieu dimaénkeun di pangadilan kalayan dua halves pangadilan dipisahkeun ku hiji

Ka luhurna