fbpx

Rushing dina sapédah di jalan gravel sepi mangrupikeun hal anu istimewa. Hateup na hateup jalanna di jalan leutik kalayan sakedik patalimarga. Di dieu anjeun tiasa ngiringan sareng ngarep-ngarep 17 km kalayan rupa-rupa alam sareng pangalaman. Upami anjeun langkung resep kagancangan sareng adréninin sareng hoyong ngaraos raoseun dina beuteung anjeun, maka Dackestupet panginten kanggo anjeun! Atanapi naha henteu ngepakkeun karinjang piknik sareng nyandak sakabeh kulawarga kana petualangan ngalangkungan leuweung jero dina baju.

  • jalma anu siklus

Dacketrampet

Hateupna ditincak angin jalan-jalan leutik. Lamun milih siklus sakabéh jarak, Anjeun bisa kasampak maju ka 17 km kalawan varying

Ka luhurna