fbpx

Ski, sling atanapi ngawangun salju?
Nalika salju anu ditunggu-tunggu tungtungna netep dina taneuh, aya seueur pilihan pikeun kagiatan usum salju.

  • Pangadilan Målilla bandy

Pangadilan Målilla bandy

És skating mangrupikeun kagiatan usum anu populér! Di dieu anjeun tiasa nginjeum skates, helm, bola sareng kleub. Aya daérah barbecue pikeun anu hoyong grill, tong hilap éta

Silvervallen

Kursus alam di Silverdalen. Asosiasi anu tanggung jawab nyaéta IF Hebe. Permukaan pitch nyaéta 110 x 65 m. Aya 2 kamar ganti di aula olahraga sareng tempat paméran

Prolympiahallen

Kusabab larangan anu langkung ketat ogé déwan nasional sareng peraturan pikeun nyegah panyebaran kovid-19, angkutan umum ditutup. Aula Olimpiade mangrupikeun tempat rapat anu populér

  • Dackestupet dina baju usum

Dackestupet

Dackestupet mangrupikeun Resort ski kalayan tilu lamping anu rupa-rupa, angkat utama sareng dua angkat dina lamping murangkalih. Dackestupet ngagaduhan sistem mariem salju anu modéren sareng épisién sareng mesin pisté. The

Ka luhurna