fbpx

ski cross-nagara di na pangalusna! Ski lintas-nagara anu pikaresepeun dina waktos anu sami sareng éta mangrupikeun latihan anu saé. Aya sababaraha jalur anu tiasa dipilih upami cuaca ngamungkinkeun.


  • 150438991 1566726900204602 8690280670857983918 n

Dackslingan

Dackeslingan lokasina padeukeut jeung lamping ski Dackestupet. Jalanna ukuranna sakitar 1,2 kilométer kalayan perjalanan anu gampang sareng anu rada sesah. Lagu dijalankeun sagemblengna nirlaba

Ka luhurna