fbpx

Teu kantos langkung di jero janten kaluar. Naha henteu nyandak kasempetan pikeun ngajantenkeun luar ruangan anjeun janten petualangan! Ngawelah di alam teu kacekel, whiz handap Dackestupet, lauk kawas pro atanapi ngarasakeun katengtreman sareng sepi.

  • Celengok liar di leuweung

Moro sareng pangalaman alam Jernudden

Moro sareng pangalaman alam Jernudden. Babarengan sareng perusahaan lokal, Jernudden nawiskeun sababaraha bungkus anu kalebet moro, pangalaman, akomodasi sareng tuangeun. Conto rangkep moro moro alat moro sareng

  • LangkungKastell 8 skala

Langkung benteng

More kastell mangrupakeun jurang di Småland lokasina di wates antara Hultsfred jeung Högsby munisipalitas. Di dieu di Småland's Grand Canyon gawir kuat kalawan rak batu

  • IMAG0263 diskalakeun

Ngabuburit

Ngarasakeun angin tenang sareng momen anu tenang dina cai dina kanu! "Pangalaman alam lokal" anu saé pikeun babaturan sareng kulawarga. DI

  • WEN 0001

Tegalan Bjärkhult urang

Ngalaman latihan kuda di alam Bjärkhult anu saé! Bjärkhult mangrupikeun kampung alit anu sepi anu aya dina bukit di tengah gunung Småland. Ti arena tunggang gunung di dinya

Ka luhurna