fbpx

Poé mancing tanpa angin dina cai, sinar panonpoé haneut… pasti éta lauk anu saé? Pasokan cai fishing pikeun lauk henteu sajajalan sareng variasina hébat di kotamadya urang. Ieu perch, pikeperch, pike, lauk mas jeung tench pikeun sawatara ngaran. Milarian tempat mancing karesep anjeun sareng raoskeun panyebaran tenang dina awak anjeun bari ngantosan pacifier!

  • StoraHammarsjoomradet

√Ėrsj√∂n

Danau leuweung kalayan mancing usum salju anu sa√©. √Ėrsj√∂n mangrupikeun danau leuweung taringgul alit anu diwangun ku tilu bagian sempit. Sakurilingna diwangun tina leuweung konifer sareng sisina nya√©ta

  • StoraHammarsjoomradet

Färgsjön

Situ jeung lauk mas raksasa. Färgsjön mangrupikeun conto anu saé kumaha danau leuweung leutik tiasa janten eldorado pikeun olahraga fishing. Dina usum gugur

  • Budak aw√©w√© n√©wak lauk di tasik

Hjortesjön

Danau kalayan perikanan pikeperch pangkatna. Hjortesjön ayana di belah kuloneun Virserum, caket ka Virserumssjön anu mana éta ogé nyambung. Danau kurang gizi

  • Pandangan Danau Linden

Linden

Linden mangrupikeun danau leuweung ageung-gizi anu lemah sareng cai herang sareng sababaraha pulau alit. Leuweung pinus, porcupine, blueberry sareng heather mendominasi sakitar danau. Situ na jero

  • Jaba lancah ageung dina alang di payuneun Stora √Ökesbosj√∂n

Stora Åkebosjön

Stora Åkebosjön perenahna sakitar 6 km beulah kulon Hultsfred sareng anjeun bakal mendakan upami anjeun ngajalankeun ti jalan 34 ngalangkungan Hammarsebo arah Stora Hammarsjön. Tasik

  • 20190822 055103

Hulingen

A danau fishing olahraga kalawan karakter situ lemes nu ngandung pike badag sarta lauk mas. Hulingen perenahna di tengah-tengah di da√©rah kota Hultsfred. √Čta panggampangna pikeun manggihan danau lamun

  • 1 gambar

Uppbjärken

Oppbjärken mangrupikeun danau leuweung jero anu cai gizi-lemah sareng cai jernih. Situ ieu perenahna sababaraha kilométer belah wétaneun Hultsfred, belah kiduleun kampung Fallhult. Kira-kira

  • PIXNIO 2438861 6000x4000 Adat Adat diskalakeun

Moraine

Indung mangrupikeun salah sahiji tina opat danau anu ngajakan Virserums SFK sareng ngajakan mancing. Anu sanésna nyaéta Misterjö, Lysegöl sareng Ånglegöl. Klub ngajual

  • PIXNIO 2159503 6000x4000 Adat Adat diskalakeun

Situ jero

Djupsjön mangrupikeun danau anu alit sareng jero anu aya di belah kulon Hultsfred. Danau mangrupikeun bagian tina FVO Stora Hammarsjön. SFK Kroken katingali ngalangkungan daérah éta

  • ngapung mancing di da√©rah Stora Hammarsj√∂

Bysjön

Bysjön perenahna sakitar 15 km belah kidul-kulon Hultsfred. Bysjön mangrupikeun salah sahiji situ anu mangrupikeun bagian tina Flatens Fiskevårdsområde dina sistem cai Gårdvedaån. Anjeun bakal mendakan

  • ngapung mancing di da√©rah Stora Hammarsj√∂

Stensjön

Stensjön mangrupikeun danau anu saé sareng damai ayana sakedik jauh sakitar 10 km kidul-kulon Hultfred. Ieu mangrupikeun bagian tina FVO Stora Hammarsjön

  • ngapung mancing di da√©rah Stora Hammarsj√∂

Stora Hammarsjön

Danau anu pangageungna di Stora Hammarsjö - danau anu éndah kalayan nilai mancing olahraga anu luhur sareng kasempetan pangwangunan anu hébat. Stora Hammarsjön mangrupikeun danau gurun anu nyata sareng alit

  • Tempat mandi Hesj√∂n

Hesjön

Hesjön mangrupikeun salah sahiji sakitar 20 situ anu mangrupikeun bagian tina FVO Stora Hammarsjön. Wewengkon ieu diséwakeun sareng dikokolakeun ku SFK Kroken di Hultsfred. DI

  • 1 gambar

Alegöl

Alegöl atanapi Ålegöl, sakumaha anu disebatkeun dina peta, mangrupikeun cai katumbiri anu saé. Gölen ieu lokasina ngeunaan 5 km kiduleun Hultsfred jeung ka

  • Lilla Akebosjon

Lilla Åkebosjön

Lilla Åkebosjön ayana kalereun Stora Åkebosjön di Stora Hammarsjön's FVO sareng situ disambungkeun ngalangkungan aliran. Upami anjeun angkat ka kulon ti

  • Valen

Nya

Välen perenahna di tengah FVO Stora Hammarsjön urang, sakitar 7 km belah kidul na Hultsfred. Danau dikokolakeun ku SFK Kroken, anu rutin ngaleupaskeunana

  • Hiji lalaki fishing

Stockebrogöl

Danau lauk mas kalayan karakter padang. CATETAN: Anjeun ngan ukur tiasa ngala lauk di danau salaku anggota SFK Kroken. Stockebrogöl ayana di wétaneun Stora Hammarsjön,

  • ngapung mancing di da√©rah Stora Hammarsj√∂

Nglegöl

Ånglegöl perenahna di antara Målilla sareng Virserum, gigireun jalan 23. Danau mangrupikeun salah sahiji conto anu saé pikeun nyieun pikaresepeun

  • ngapung mancing di da√©rah Stora Hammarsj√∂

Lysegöl

Lysegöl mangrupikeun kolam ngawangun buleud anu aya di bentang leuweung Småland. Gölen perenahna di belah kidul Virserum pas di jalan 23 Cai na dipasang tina tanda

  • ngapung mancing di da√©rah Stora Hammarsj√∂

Virserumssjön

Virserumssjön mangrupikeun danau anu jero sareng miskin gizi anu caket sareng komunitas Virserum. Danau sareng padesaan anu saé sareng seueur nawiskeun para turis ngeunaan mancing olahraga,

  • Hiji lalaki fishing

Järnsjön

J√§rnsj√∂n ayana di beulah kulon J√§rnforsen sareng dilangkungan ku Em√•n. Danau mangrupikeun bagian tina FVO J√§rnforsen. √Čta danau leutik deet sareng sakurilingna

  • Hiji lalaki fishing

Melsjön

Melsjön mangrupikeun danau leutik deet sareng cai na mangrupikeun perpanjangan ti Gårdvedaån. Tempatna di kalér Danau Flaten beulah kulon Målilla na

  • ngapung mancing di da√©rah Stora Hammarsj√∂

Rarata

Flaten mangrupikeun danau fishing olahraga anu kasohor, teu kirang ku turis mancing olahraga asing. Tempatna kira-kira 15 km kidul-kulon Hultfred gigireun jalan antara Målilla sareng

  • ngapung mancing di da√©rah Stora Hammarsj√∂

Skiren

Skiren mangrupikeun danau alit sareng deet anu mangrupikeun bagian tina sistem cai Flatens FVO sareng G√•rdveda√•n. Flatens FVO kalebet situ Garpen, Skiren, √Ėvre Vr√•ngen,

  • Hiji lalaki fishing

√Ėvre Vr√•ngen

√Ėvre Vr√•ngen mangrupikeun bagian tina Flatens Fiskev√•rdsomr√•de. Situ na aya di belah w√©tan-kal√©r na Virserum. Mangrupikeun danau leuweung kalayan vegetasi jarang kecuali di jerona

  • ngapung mancing di da√©rah Stora Hammarsj√∂

Pala

Gnötteln mangrupikeun danau cai jelas-miskin gizi. Kusabab danau tempatna di daérah lahan pertanian, danau rada mahiwal pikeun daérah anu cai na herang.

Ka luhurna