fbpx

Anggo sapatu anjeun, bungkus kantong tuang siang sareng baju haneut kentel anu langkung énggal sareng angkat dina jalur pendakian anu saé. Di dieu anjeun tiasa jalan dina jalur lemes sareng pandangan anu éndah ngalangkungan leuweung, désa sareng bentang pertanian.

  • Pasangan linggih dina gawir batu ningali leuweung

Björnnässlingan

Björnnässlingan mangrupikeun leuweung sihir anu nyata sareng pines-pines lami anu aya disakuriling batu-batu anu ditutupan ku lichens. Cagar alam Björnnäset ayana di

  • §DSC03846 skala

Stenleden

Di Järnforsen, aya hiji jaringan jalur hiking anu hébat, sadayana dimimitian di luar komunitas. Dina ngamimitianna aya

  • Pandangan Sidang Rusa diskalakeun

Jalan satapak kijang

Dina Hjortenleden anjeun leumpang di jalan kerikil anu hadé ngalangkungan bentang pertanian sareng kampung, dicampur sareng jalur anu langkung alit ngalangkungan leuweung.

  • Pandangan Stora Hammarsjön nalika leumpang dina jalur hiking Hammarsjön kira-kira

Hammarsjön sakitar

Kira-kira Hammarsjön ngurilingan Stora Hammarsjön jeung alus teuing pikeun perjalanan sapoé. Anjeun seuseueurna jalan dina jalur anu sempit sapanjang

  • Gagak gagak leumpang

Virserumsleden

Anjeun tiasa ngamimitian leumpang ngaliwatan cagar alam Länsmansgårdsängen. Jalan satapak mawa anjeun ngaliwatan komunitas industri heubeul Hjortöström sarta mawa anjeun salajengna

  • Hammarsjoleden skala

Hammarsjöleden

Jalan satapak na dimimitian di kebon Kalvkätte, anu mangrupikeun fasilitas anu saé pisan di jalan kaluar ti jalan tol 23 ka arah pusat Hultsfred. Pasang mobilna

  • Jalma anu sayah dina bangku gunung di gigir situ

Lönnebergaleden

Jalan satapak ieu nyebrang bagian luhur kotamadya Hultsfred sareng nyambungkeun Ostkustleden sareng Sevedeleden. Lönnebergaleden kagolong kana jaringan Swédia jalur darat sareng

  • Hesjönrunt

Hesjön sakitar

Gelung anu sawaréh ngalir sapanjang danau. Aya dua méja kopi sareng hateupna pondok MOK, daérah mandi sareng ruang ganti sareng daérah barbecue ku sepuh

  • Emilleden

Emilleden

Emilleden pangsaéna dimimitian ti Lönneberga hembygdsgård atanapi Mariannelunds sareng Hessleby hemgårdsgård, dimana aya seueur kasempetan parkir. Anjeun milih deui

Ka luhurna