fbpx

Hoyong ngojay di danau? Di sabudeureun munisipalitas urang, aya loba tempat mandi éndah a milih tina. Keusik di antara jari-jari kaki atanapi jukut lemes - di dieu tempat penyejukan teu pernah jauh. Upami anjeun sareng murangkalih langkung resep ngojay dina kolam renang jero ruangan 27 derajat, maka kolam renang Hagadal kedah didatangan!

  • PXL 20210618 073117310 skala

Kamar mandi Virserum

Tempat mandi Virserum mangrupikeun fasilitas mandi alit sareng kolam renang manas anu ukuranana 12,5 x 6 méter. Kolam renangna jero ti 0,9 dugi ka 1,5 méter.

  • Tempat mandi Hesjön

Tempat mandi Hesjön

Di wewengkon mandi Hesjön urang aya toilét outdoor, toilét ditumpurkeun, kamar ganti baju. Wewengkon barbecue, aréa ngojay sareng jetties sareng menara luncat sareng lapangan voli pantai. Ti tempat parkir aya jalan anu diadaptasi turun ka tempat mandi di dinya

  • Ängahultsbadet

Ängahultsbadet

Ängahultsbadet mangrupikeun tempat mandi di Silverdalen Aksesibilitas sareng tempat wisata ngarobah kamar Jetty Volleyball court Toilet

  • IMG 20190809 134711 diskalakeun

Tempat mandi Lillesjön

Karesep sareng kulawarga sareng murangkalih. Area mandi ngagaduhan dermaga, daérah barbecue, luar, aksés sareng tempat wisata Swings Volleyball court Jetty WC Barbecue area

  • IMG 20190809 104847 diskalakeun

Kolam renang

Kolam renang mangrupikeun tempat mandi alit di tengah Järnforsen, sakitar 150 m ti SPBU. Daérah mandi aya dermaga. Ieu mangrupikeun daérah mandi kota sareng

  • Kaffeberget

Kaffeberget

Kaffeberget perenahna di lokasi sentral di beulah kidul Virserum. Daérah mandi dibukituk ku pasir sareng jukut. Aya dua jeti, kamar ganti, ayun sareng

  • Verbadet

Verbadet

Sakitar genep kilométer tenggara Vena mangrupikeun tempat mandi anu saé kalayan daérah héjo anu saé pikeun kagiatan. Aya ogé kamar ganti, area barbecue, toilét garing, ayunan sareng jetties

  • Kristinebergsbadet

Kristinebergsbadet

Wilujeng sumping di Kristinebergsbadet, didieu barudak bisa spin sabudeureun dina kaulinan "Kalle kula". Tempat mandi anu populer sareng dilongok diantara kulawarga anu gaduh murangkalih, sabab deet. Di dieu aya

  • ALEX4955 2 diskalakeun

Tempat mandi Stora Hammarsjön

Wewengkon mandi populér kalebet dina daérah luar. Di dieu Anjeun buka jeung barudak heubeul anu bisa ngojay. Danau gancang janten jero sareng peryogi sababaraha waktos sateuacanna

  • Tempat mandi Linden

Tempat mandi Linden

Populér ngojay, fishing jeung danau boating. Jalan ka pamandian angin ngahiliwir. Linden mangrupikeun danau anu rada tiis anu di sababaraha tempat jero pisan.

  • Tempat mandi Hulingen

Tempat mandi Hulingen

Tempat mandi Hulingen perenahna di Hultsfred, di beulah kalér Hulingen. Gigireun tempat mandi nyaéta kémping Hultfred. Di dieu anjeun tiasa mésér asupan anu langkung saderhana. Di daérah anu sayogi

Ka luhurna