fbpx
  • Tempat mandi Hesjön

Tempat mandi Hesjön

Wilujeng sumping di tempat mandian Hesjön! Aya WC luar, WC cacat, kamar ganti. Area Barbecue, area ngojay sareng jetties sareng menara luncat sareng lapangan voli pantai. Ti tempat parkir mobil aya jalan anu tiasa disesuaikan

  • Ängahultsbadet

Ängahultsbadet

Ängahultsbadet mangrupikeun tempat mandi di Silverdalen Aksesibilitas sareng tempat wisata ngarobah kamar Jetty Volleyball court Toilet

  • IMG 20190809 134711 diskalakeun

Tempat mandi Lillesjön

Karesep sareng kulawarga sareng murangkalih. Area mandi ngagaduhan dermaga, daérah barbecue, luar, aksés sareng tempat wisata Swings Volleyball court Jetty WC Barbecue area

  • IMG 20190809 104847 diskalakeun

Kolam renang

Kolam renang mangrupikeun tempat mandi alit di tengah Järnforsen, sakitar 150 m ti SPBU. Daérah mandi aya dermaga. Ieu mangrupikeun daérah mandi kota sareng

  • Kaffeberget

Kaffeberget

Kaffeberget perenahna di lokasi sentral di beulah kidul Virserum. Daérah mandi dibukituk ku pasir sareng jukut. Aya dua jeti, kamar ganti, ayun sareng

  • Verbadet

Verbadet

Sakitar genep kilométer tenggara Vena nyaéta tempat mandian anu saé ieu kalayan daérah héjo anu saé pikeun kagiatan. Aya ogé kamar ganti, daérah barbecue, toilet garing, ayun sareng

  • Kristinebergsbadet

Kristinebergsbadet

Wilujeng sumping di Kristinebergsbadet, didieu murangkalih tiasa muter-muterkeun cocooan "Kalle kula". Tempat mandi anu populér sareng didatangan ku seueur kulawarga anu ngagaduhan murangkalih alit sabab cetek. Ieuh

  • ALEX4955 2 diskalakeun

Tempat mandi Stora Hammarsjön

Aréa mandi populér kalebet di daérah luar. Anjeun angkat ka dieu sareng murangkalih anu langkung ageung anu tiasa ngojay. Danau gancang janten jero sareng peryogi waktos

  • Tempat mandi Linden

Tempat mandi Linden

Kolam renang, mancing sareng danau parahu populér. Jalan ka kamar mandi jalanna. Linden mangrupikeun danau anu langkung tiis anu di sababaraha tempat seueur pisan

  • Tempat mandi Hulingen

Tempat mandi Hulingen

Tempat mandi Hulingen perenahna di Hultsfred, di beulah kalér Hulingen. Gigireun tempat mandi nyaéta kémping Hultfred. Di dieu anjeun tiasa mésér asupan anu langkung saderhana. Di daérah anu sayogi

Ka luhurna