fbpx

Ngalaman alam Småland gaib di paling éndah. Leuweung magis anu teu kénging sababaraha generasi, leuweung ngagurilap sareng batu ageung katutupan lumut. Sadayana beunghar ku pepelakan boh sato. Naha anjeun terang yén aya dugi ka 11 cagar alam pikeun didatangan di kotamadya kami?

  • Cagar alam Alkärrets, cagar alam di Hultsfred

Cagar alam Alkärret

Cagar alam Alkärret mangrupikeun salah sahiji lingkungan leuweung anu paling euyeub ku spésiés kami, sareng populér ku bangkong, salamander sareng pepelakan akuatik sanés. Hatur nuhun kana pasokan gizi anu saé sareng

  • Cagar alam Knästorps

Cagar alam Knästorps

Cagar alam Knästorps mangrupikeun daérah anu rupa-rupa kalayan sababaraha jinis habitat anu béda sapertos leuweung campuran alami leuweung alam, leuweung ek, leuweung pinus anu ditandatangan ku seuneu, susukan terbuka sareng lahan baseuh. Cagar alam Knästorps ngandung titinggal désa abad ka-1700

  • IMG 20190809 103708 diskalakeun

Cagar alam Lunden

Cagar alam Lunden - sapotong alam Småland nalika éta paling indah. Cagar alam Lunden mangrupikeun gunung jangkung jangkung tur éndah. Gunggungan hiji

  • IMG 20190808 145447 diskalakeun

Cagar alam Slagdala

Cagar alam Slagdala, anu mangrupikeun bagian tina gempungan Virserum, dianggap salah sahiji formasi gunung jagoan anu paling kuat di kidul Swédia. Nalika lambaran és mundur kira-kira 10 taun ka pengker

  • skala grahager 4000X3000 e1652684882739

Kamar manuk Ryningen

Ryningen mangrupikeun salah sahiji lahan baseuh anu pangbadagna, diklaim di Swédia kidul-wétan. Kira-kira 300 hektar daérah ayana dina wates antara Hultsfred sareng kotamadya Högsby

  • Sasak ka cagar alam Hulingsryd

Cagar alam Hulingsryds

Hulingsryd perenahna di kalér Danau Hulingen sareng nawiskeun lingkungan walungan anu disumputkeun, leuweung pantai anu subur, leuweung pinus garing, susukan terbuka sareng rawa-rawa anu beueus. Bagéan ageung ayeuna

  • Länsmansgårdsängen cagar alam

Länsmansgårdsängen cagar alam

Cagar alam Länsmansgårdsängen mangrupikeun daérah leumpang anu populér di gigireun Virserumssjön sareng ngagaduhan lindens anu lami sareng éndah. Di daérah anu turun ka danau, birch naék ku unsur-unsur

  • Cagar alam Kraskögle

Cagar alam Kraskögle

Di Kraskögle, leuweung parantos ditingalkeun sababaraha generasi. Rupa bumi mangrupikeun tilas lebur tina lambaran és. Leuweung alam tina jinis sareng ukuran ieu mahiwal di

  • Cagar alam Grönudde

Cagar alam Grönudde

Sakabéh daérah Grönudde gaduh karakter leuweung alam, nyaéta leuweung perdana anu sami. Leuweung di daérah ieu diwangun ku leuweung pinus heathy anu blok sareng leuweung konifer lami anu didominasi ku cemara

  • IMG 20200802 144500 diskalakeun

Cagar alam Stensryd

Stensryd mangrupikeun cagar sareng leuweung sapertos leuweung alam sareng mosaik bog. Cadangan diwangun ku leuweung pinus Hällmark langsing, rawa kabuka, leuweung rawa sareng rawa pinus. Leuweung jarang sareng gaduh

  • Tingali tina cagar alam Björnnäset

Cagar alam Björnnäset

Leuweung sihir nyata pines lawas anu aya di sakitar batu gede anu ditutupan ku lichens. Cagar alam Björnnäset perenahna di tanjung di Åkebosjön. Cadangan tempatna

Ka luhurna