fbpx

Nalika anjeun hoyong terang langkung seueur, kunjungan ka salah sahiji musium atanapi paméran urang masih tiasa panasaran. Sok aya anu anyar pikeun diajar!

  • Asup "sajarah musik Swedia" Hultsfred leumpang

Hultsfred - Leumpang

Carita festival musik paling legendaris Swedia! Carita, poto sareng klip pilem tina arsip musik The Swedish Rock Archive ayeuna parantos dirobih janten jalan satapak fisik di tanah festival klasik sapanjang danau.

  • ALEX4212 1 diskalakeun

Bumi Amis Hultsfred

"Imah Sweet Hultsfred" paméran nu ngabejaan carita asosiasi Rockparty jeung Festival Hultsfred. Carita aya dina témbok! Pameran ngeunaan Rockparty jeung Festival Hultsfred bisa kapanggih dina Klubben kamar di

  • Virserums Telemuseum diskalakeun

Virserums Telemuseum

Tina sajarah lempeng ka hareup. Anjeun ngartos yén pamekaran gancang, henteu kirang nalika anjeun nuturkeun pangembangan telepon sélulér ti taun 1950-an nepi ka urang

  • ALEX5559 diskalakeun

Swédia Rock Archive

Langkung ti satengah juta objék anu aya hubunganana sareng musik populér Swedia. Di dieu Anjeun baris manggihan rékaman, poster, rekaman video, buku, curiosities - sarta kostum aslina Kurt Olsson urang! Swédia Rock Arsip

  • Hemhemskahem VK2021 PeterGeschwind MonicaBonvicini leutik

Virserums Konsthall

Di tengah leuweung Småland aya komunitas leutik Virserum kalayan galéri seni ageung. Kalayan kawasan paméran 1600 sqm, seni kontemporer dipidangkeun dina paméran

  • Motormuseum20120328 012 1 diskalakeun

Museum Motor Målilla

Karburator, crankshafts sareng piston sajauh panon tiasa ningali! Dina Målilla Motor Museum, aya leuwih ti 100 mesin béda jeung speedway bikes pikeun nempo. Mesin munggaran

  • DSC 0093 1 1 skala

Paméran Rätt & Slätt

Pameran Rätt & Slätt, ngaraos lebu tina rébuan sapatu marching dina gunung. Tingali di sakuriling sareng raoskeun sabaraha ageung dataran éta. Pameran ngeunaan kahirupan

  • Budaya sareng Mobil Leisure 001 skala

Ålunds Mekaniska Verkstad

Kota pertumbuhanana mimiti ti mimiti abad ka-1900. Ieu hiji-hijina salinan mesin Dunberg-Pettersson anu dikenal. Lokakarya ieu diwangun dina taun 1905. Teras ngagentos tilas smithy sareng bengkel

  • DSCF7383

Musium Hultsfreds-Hus

Hultsfred parantos lami dibentuk ku ngadamel bumi. Musium Hultsfreds-Hus nunjukkeun modél bumi, katalog bumi, gambar sareng gambar. Ogé anu nyaritakeun sajarah Hultsfreds-Hus. Iraha

Ka luhurna