fbpx

Naha anjeun hoyong ngaraosan seni anu éndah, unik sareng pikaresepeun? Candak kasempetan pikeun ngalakukeun hiji babak seni! Ngalaman atmosfir unik tur tingal paméran metot di Virserums Konsthall. Dina Hultsfred aya Galleri Kopparslagaren kalawan sagala rupa paméran. Ogé didatangan studio Bo Lundwall urang, galeri taman Skallagrim atawa salah sahiji seniman séjén anu aktip di kotamadya urang.

  • Benang méja interior j 1

Toko Desain Bentuk Hässlid

Toko aya di daérah Perusahaan. Produk lokal jeung régional. Karajinan, karajinan, bentuk sareng desain. Kai, tékstil, keramik, wol, kaca sareng seueur deui anu bakal dipendakan di

  • PXL 20210618 065844037 skala

The loom

Loom perenahna gigireun tempat parkir di daérah éta. Éta mangrupikeun salah sahiji tempat pangageungna Swédia. Alat tenun di Virserum parantos aya salami 23 taun. Dina dua lanté aya

  • Artis Steve Balk

Studio Steve urang

Dina pasir leutik, kalawan pintonan éndah, di désa Tälleryd luar Vena nyaeta tegalan Nybble. Dina Lillstugan nice, kreativitas ngalir di studio artis Steve Balk urang. Sadayana

  • Artis Lena Loiske

Artis Lena Loiske

Dilahirkeun 1950. Sosiologis anu dididik. Mimiti ngalukis kalayan tulus salami sababaraha taun cicing di Tanzania (1995–1997). Cét utamina dina akrilik. Sadayana ti bentang dugi ka reindeer

  • 20170514 111718 skala

Annika Mikkonen Seni

… .. Kuring resep ngalukis sareng ngagambar dina kahirupan nyata dimana waé kuring. Annika lahir sareng ageung di Vagnhärad, Södermanland sareng ampir 30 taun

  • PXL 20210618 070415220 skala

Seni karajinan Stinsen

Anjeun bakal mendakan seni karajinan Stinsen di daérah "Bolaget" di Virserum. Di dieu aya paméran sareng penjualan kasenian, karajinan, ngajalin, damel kai, tékstil sareng keramik

  • Hemhemskahem VK2021 PeterGeschwind MonicaBonvicini leutik

Virserums Konsthall

Di tengah leuweung Småland aya komunitas leutik Virserum jeung galeri seni badag. Kalawan aréa paméran 1600 sqm, seni kontemporer ditémbongkeun dina paméran ngeunaan

  • IMG 20190807 152630 1 diskalakeun

Emil dina patung Lönneberga

Buku munggaran Astrid Lindgren ngeunaan Emil di Lönneberga sareng gambar Björn Berg diterbitkeun taun 1963 sareng gancang dipikacinta ku sadayana. Emil jeung banyolna téh

  • DSC0110 43 diskalakeun

Dackestatyn

Dina émutan Nils Dacke sareng kajadian Dackefejden, patung ieu didirikeun taun 1956 ku Nils Dacke. Artis Arvid Källström ngawangun patung sahingga Nils Dacke ngalakukeunana

  • Enjing lampu Berguv

Ateljé Bo Lundwall

Bo Lundwall, lahir di Hultsfred di 1953, ngagaduhan studio na di bumi kulawargana, Hultsfreds Gård, ti abad ka-1600 sareng ka-1700. Bo dididik

  • Galeri Coppersmith

Lingkungan Coppersmith

Galleri Kopparslagaren, Rallarstugan na Glaspellehuset sababaraha lingkungan budaya jeung sajarah berharga di lingkungan nu. Sapanjang Storgatan di tengah Hultsfred, aya gedong-gedong anu ageung hiji atanapi dua.

Ka luhurna