fbpx
20170514 112607 skala
Cagar alam Alkärret
Nyhavn skala

… .. Kuring resep ngalukis sareng ngagambar dina kahirupan nyata
dimana wae kuring.

Annika lahir sareng ageung di Vagnhärad, Södermanland sareng ampir 30 taun ka pengker anjeunna ngalih ka Målilla di kotamadya Hultsfred.

Anjeunna gaduh studio tapi langkung resep ngalukis sareng ngagambar dina kahirupan nyata dimana waé ayana. Anjeunna nalungtik sareng ngajalajah motifna ku cet cat cai, patlot, areng atanapi krayon sareng nyobaan nyaritakeun ngeunaan bagian luar anu anjeun tiasa tingali sareng pangalaman tapi ogé ngeunaan bentang interior, anu raos. Pigmén watercolor alami, kertas sareng héjo kasar sareng seueur cai sasarengan masihan éksprési cerah sareng handap-ka-bumi anu raoseun leres.

Salaku tambahan pikeun paméran solo, Annika parantos ilubiung dina sajumlah besar paméran kelompok, seueur anu parantos ditilik ku juri.

Anjeunna resep nampi kunjungan ka studio na ku janji. Ngarasa Luncat ngahubungi anjeunna sateuacan.

Kusabab privasi, YouTube peryogi ijin anjeun pikeun unggah.
Abdi nyatujuan

ngabagikeun

Recensioner

Sadaya kasenian & karajinan
2021-06-28T15:47:48+02:00
Ka luhurna