fbpx
Pressbyrån1 diskalakeun
Cagar alam Alkärret
Lagu sempit100years 072 skala

Ngalaman parasaan numpak beus karéta konéng-konéng klasik anu nghirup 50-an antara Virserum sareng Åseda. Ngarasakeun lingkungan nostalgia sareng ngopi kalayan tujuh jinis kuéh dina karanjang réstoran.

Di stasiun Virserum anjeun bakal mendakan kios nostalgia lami "Pressbyrån".

Imah stasiun Virserum

Gedong stasiun sareng majalah barang janten monumen bangunan di 2005, dina waktos anu sami sareng bagian sempit-gauge antara Hultsfred sareng Virserum. Kaputusan éta hartosna yén saluruh bagian Västervik-Virserum ayeuna janten monumén gedong, sasarengan sareng opat stasiun sareng wangunan sanésna ku jalan karéta.

Gedong stasiun diwangun dina 1911. Di lantai dasar aya ruang tunggu, ekspedisi sareng ruang koper. Luhur nyaéta tilas padumukan pikeun stinsen.

Wangunan gudang diwangun sakaligus wangunan stasion. Épansi utama dilakukeun taun 1936 pikeun ngaréspon paningkatan lalu lintas kargo umum, sareng waduk di Virserum mangrupikeun panggedéna sapanjang garis sempit-ukuran. Ieu disababkeun ku kabutuhan pikeun tiasa nyimpen jati sareng produk tukang kayu sanésna ti seueur pabrik furnitur Virserum anu ngantosan transportasi ka palanggan. Majalah ieu nangtung dina batu karang luhur sareng hateup saderhana sareng bata dua gelas.

Kusabab privasi, YouTube peryogi ijin anjeun pikeun unggah.
Abdi nyatujuan

ngabagikeun

Sadaya lingkungan budaya-sajarah
2021-07-02T14:40:36+02:00
Ka luhurna