Pickleball med Korpen

Laddar Evenemang

« Alla evenemang

Evenemangs-serie Serie: Pickleball med Korpen

Pickleball med Korpen

15 februari, 2023 kl.18:00 - 19:30

För alla som älskar att spela racket- och bollsporter är Pickleball verkligen en sport som inte får missas! Det är en sport som kombinerar det bästa från tennis, pingis och badminton för att skapa en unik och spännande upplevelse.

Och nu har du chansen att uppleva denna fantastiska sport på ett helt nytt sätt, genom att delta i Pickleball med Korpen. Det är ett tillfälle för dig att träffa likasinnade, utveckla dina färdigheter och ha samtidigt.

Pickleball med Korpen är en perfekt plats att lära känna andra spelare och förbättra dina tekniker och strategier. Du kommer att få möjlighet att spela mot spelare som är på samma nivå som dig, eller till och med mot proffs, och på så sätt utveckla din egen spelstil.

Men det är inte bara sporten som gör Pickleball med Korpen så speciell. Det är också en fantastisk möjlighet att träffa nya människor, umgås och ha kul tillsammans. Det finns inget bättre sätt att uppleva Pickleball än genom att delta i ett evenemang, där du kan njuta av sporten i en festlig och festlig atmosfär.

Så vad väntar du på? Kom till det kommande Pickleball med Korpen och upplev en sport som verkligen kommer att föra glädje och spänning till ditt liv. Det är en chans som du inte vill missa!

Detaljer

Datum:
15 februari, 2023
Tid:
18:00 - 19:30
Serie:
Kategori:

Arrangör

Korpen Hultsfred
Telefon
0495 -131 12
E-post
anders.nilsson57@outlook.com
Visa arrangörens webbplats

Plats

Hagadal sim- och sporthall
Sågdammsvägen 1
Hultsfred, Kalmar län 57730 Sweden
Navigera via Google Maps
Telefon
010- 354 24 48
Visa platsens webbplats
Till toppen