Ing visithultsfred.se website kita duwe tanggalan acara ngendi kita saiki macem-macem acara sak kotamadya. Apa sampeyan pengin kalebu acara ing tanggalan?

Kabeh informasi sing dikirim diproses lan bisa diganti dening Hultsfreds Turistinformation sadurunge diterbitake ing situs web. Acara sing diterbitake ing tanggalan acara uga bisa dituduhake ing Visit Hultsfred ing Facebook lan Instagram. Kita ora tanggung jawab kanggo informasi sing salah utawa owah-owahan sing durung dilaporake menyang Informasi Wisata Hultsfred.

Pasang gambar kanggo acara kasebut

Ing kene sampeyan bisa nambah gambar sing digunakake minangka gambar tutup kanggo acara kasebut. Kanggo asil paling apik, gambar kudu 4: 3, luwih apik ing resolusi 4000 × 3000 utawa luwih dhuwur. Jinis file sing bener yaiku JPG lan PNG. Gambar kudu tanpa teks lan logo.

Sampeyan bisa milih ngirim nganggo gambar sampeyan dhewe. Klik "pilih gambar" banjur temokake gambar ing telpon utawa komputer. Elinga yen sampeyan kudu duwe ijin saka fotografer uga saka wong sing bisa dingerteni ing gambar kasebut kanggo nggunakake. Gambar kasebut bakal digunakake ing visithultsfred.se lan dipotong supaya cocog karo format kasebut. Yen sampeyan ora ngirim gambar utawa yen gambar kualitase kurang, kita bakal nggunakake salah siji saka gambar standar.

acara kang bakal klebu ing visithultsfred.se?

  • Acara kasebut kudu umum lan mbukak kanggo umum.
  • Iku kudu dadi acara tambahan kanggo aktivitas saben dina.
  • Sampeyan kudu duwe karakter sementara.
  • Iku bakal njupuk Panggonan ing kotamadya Hultsfred

Conto sing ora kalebu ing tanggalan acara: 

  • Rapat politik lan acara sing asipat politik utawa kanthi agenda propaganda.
  • Rapat asosiasi utawa kegiatan tertutup liyane.
  • Kegiatan biasa toko utawa perusahaan liyane.
  • Aktivitas bola-bali sing mbutuhake pesenan utawa keanggotaan, kayata latihan.