fbpx

  • Mangkuk karo rebusan pitik lan sekul nasi ing Hos Annika

Hos Annika

Panganan mateng umume saka bahan-bahan Swedia. Restoran kasebut bisa dipesen kanggo pesta pribadi, lan uga bisa njaluk katering. Annika duwe sing gedhe

  • Gambar meja sing cedhak, ing meja ana rong piring cilik karo cangkir lan ing jejere pitik sing digawe saka porselen.

Toko roti Björkaholm

Antarane Målilla lan Virserum sampeyan bakal nemokake desa cilik Flaten lan Bageriet Björkaholm. Ing kene sampeyan dipanggang kanthi skala cilik lan kanthi bahan-bahan berkualitas tinggi. Gulung roti, baguette,

  • hotelDacke1 skala

Hotel Dacke

Hotell Dacke minangka hotel kulawarga sing dununge ing Virserum. Jejer hotel kasebut yaiku parkiran mobil gedhe. Cedhak alas lan tlaga. Restoran hotel

  • Maja rum skala

Hotels Hulingen

Iki musik sing nggawe Hultsfred ing peta lan ora liya ing Hultsfred yaiku musik sing ana ing tembok kaya ing Hotell Hulingen. Kita

  • Kamar 4 skala

Målilla Hotel & Restaurant

Målilla Hotell minangka hotel cilik sing ana restoran. Nedha awan saiki, la carte, pizza lan salad diwenehake ing kene. Restoran kasebut duwe hak lengkap. Ana 40

  • sibylla2 skala

Sibyl

Yen sampeyan butuh sing cepet, Sibylla minangka rantai panganan cepet sing terkenal. Sibylla nawakake kabeh saka Swedia klasik "masak karo roti" (yaiku sosis sing wis dimasak

  • PXL 20210618 085829892 skala

Omah barbecue

Ing bundaran ing Målilla ana Grillstugan lan ing kene burger lan sosis kanthi mash lan aksesoris liyane, uga es krim diwenehake. Yen cuaca ngidinke, mula ana

  • 52024132 2081319658612985 2897555606997041152 n

Palace Hotel & Restaurant

Hotel sing dikelola kulawarga iki mung 50 meter saka Stasiun Kereta Hultsfred ing Småland. Saka hotel sampeyan ndeleng pemandangan Lake Hulingen sing cedhak. Kabeh mau beda-beda

Ing sisih ndhuwur