TA EN BILD - KLICK DELA MED DIG AV DE BÄSTA!

En bro till Hulingsryds naturreservat

Mellan den 27 november till
20 december pågick tävlingen.

”Bästa” bild belönas med lyxweekend för 2 personer i vår
kommun. Ytterligare 19 bilder kommer belönas.
Utvalda bilder presenteras 22/12 på visithultsfred.se.

Se tävlingsbidragen

DELA MED DIG AV DE BÄSTADINA FAVORITER

Fototävlingen ”Klick-Dela med dig av det bästa” har skapats av Hultsfreds kommun för att på något sätt få fram lite positivt i denna mörka period. Ordet för tävlingen är enkelhet, ett klick på mobilen och sedan bara skicka in.

Tävlingen är öppen för alla kommuninvånare, det enda kravet är att bilden är tagen i Hultsfreds kommun.

Se tävlingsbidragen
1Fototavling KLICK scaled

Många bilder

Ju fler bilder desto bättre och så många bilder som möjligt kommer att visas under tiden och efter att tävlingen pågår. Bilderna skickas in via visithultsfred.se från och med den 27 november till och med den 20 december. Där finns också villkor och information om tävlingen. Därefter kommer en jury att utse en ensam vinnare och ytterligare priser lottas ut bland alla som skickat in en bild. Vinnaren presenteras den 22 december på visithultsfred.se. Efterhand som bilder kommer in läggs det också upp bilder på ”nätet” allt för att få ett lite mer positivt ”flöde” i sociala kanaler.

Lyxweekend

Det blir ett rejält pris till fotografen av bästa bild. Förstapriset är tänkt att vara en weekend med extra allt till ett värde av 5000:-. Ytterligare ett 20-tal bilder kommer att belönas med presentkort i olika lokala butiker.

Gå ut och fota och dela med dig av dina bästa bilder!

Se tävlingsbidragen

DE BÄSTA

SKICKA IN DINA BILDERFAVORITERBÄSTA

Choose File
Choose File
Choose File
Choose File
Choose File

Tävlingsvillkor

Genom att du laddar upp dina bilder godkänner du ditt deltagande i tävlingen och våra tävlingsvillkor. Genom att delta i tävlingen intygar du också att du själv har tagit bilden. Hultsfreds kommun förbehåller sig rätten att flagga och/eller ta bort bilder som bedöms vara olagliga eller på annat sätt etiskt eller moraliskt opassande liksom sådana bilder som kan vara föremål för rättighetsintrång.

En jury, bestående av representanter från Hultsfreds kommun utser vinnarbilden. Dessutom kommer 19 andra deltagare få pris. Bidragen bedöms efter kreativitet. Juryns beslut går ej att överklaga.

Vinnarna meddelas via e-post eller telefon och presenteras i sociala medier samt visithultsfred.se efter tävlingsperiodens slut. För att kunna ta del av ditt pris måste du uppge namn, e-post och telefonnummer. Om Hultsfreds kommun inte får tag på vinnaren inom tre dagar förbehåller vi oss rätten att utse en annan vinnare.

Hultsfreds kommun förbehåller sig rätten att publicera vinnarbilden och de tio näst bästa bilderna i sociala medier och Hultsfreds kommuns med tävlingsdeltagarnas namn. Lämnade personuppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

Tävlingen anordnas och ansvaras av Hultsfreds kommun och äger rum mellan 27/11-20/12 2020. Vid frågor eller synpunkter rörande tävlingen vänligen kontakta oss via sociala medier, telefon eller chatt.

Tack för ditt bidrag till tävlingen
Något blev fel. Försök igen om en liten stund.