Hotell Hulingen

61 hh rooms 11 plate save J LR scaled
Alkärrets naturreservat
20171010 200606 scaled

Det är musiken som har satt Hultsfred på kartan och ingen annanstans i Hultsfred sitter musiken lika djupt i väggarna som på Hotell Hulingen.

Vi är ett familjeägt hotell i centrala Hultsfred med en vacker utsikt över sjön Hulingen och bara 15 minuters avstånd från Astrid Lindgrens Värld.

Varje gång du besöker Hotell Hulingen hoppas vi att du ska upptäcka något nytt. Vi – Jenny och Putte Svensson Sahlin – har precis tagit över hotellet och vi vill skapa ett hotell med en familjär värme, som osar av den musikhistoria som skapats i Hultsfred sedan festivalens start 1986.

I och med att vi båda är sprungna ur den ideella föreningen Rockparty och Hultsfredsfestivalen är det inte så underligt att vi låter musiken genomsyra vårt hotell – Hotell Hulingen är Sveriges främsta rock’n’roll-hotell.

Överallt på hotellet kan du hitta spår av de artister som gästat Hultsfred och vill du hålla dig i form kan du låna vår replokal i källaren. Eller så kan du bara glida in på puben Oskarsgatan 41 för bra musik och sköna anekdoter om Motörhead, Sven-Ingvars, Monica Zetterlund eller någon av alla de andra artister som har besökt Hultsfred, festivalen och Hotell Hulingen.

Välkommen till Hotell Hulingen
Jenny & Putte Svensson Sahlin med personal

Alla rum är inredda med inspiration ifrån musikhistorien och samtliga rum har LCD-TV samt gratis internet.

Superiorrum
Våra superiorrum är dubbelrum för 2-4 personer. Dessa rum är perfekt för familjen, där barnen sover i en bekväm bäddsoffa medan föräldrarna sover i dubbelsäng. I alla superiorrum finner du en fåtölj, skrivbord samt ett badrum med dusch.

Standardrum
Våra standardrum är för 1-3 personer. Här finns en enkelsäng samt en bäddsoffa, en fåtölj, skrivbord samt badrum med badkar eller dusch. Dessa rum passar perfekt för affärsresenären eller den lilla familjen – 1 vuxen och 2 barn.

Konferens
Låt oss ta hand om ditt möte, din konferens eller din kick-off. Oavsett vilka dina behov är, kan vi ta fram den skräddarsydda lösningen.

Vi har erfarenhet av allt från mindre möten över en lunch till att arrangera kick-off-festivaler för tusentals medarbetare, som ska sova i tält, underhållas och leva äkta festivalliv.

På Hotell Hulingen har vi en fullt utrustad konferensanläggning för upp till 60 personer. Vid större konferenser samarbetar vi med Rock City och Campus Hultsfred. Tillsammans är vi vana vid att arrangera stora evenemang och bland våra tidigare uppdragsgivare återfinns bland andra Manpower och Åbro Bryggeri.

Hör av dig redan i dag, så tar vi fram ett upplägg och ett prisförslag som passar dig!

Oskarsgatan 41 är den lilla puben, med den sköna stämningen.

Här kan du följa livesändningar från de största sporthändelserna samtidigt som du äter och dricker gott. Följ oss på Facebook om du vill få uppdateringar om aktuella matcher som vi kommer att visa.

Är du sugen på att äta erbjuder vi allt från à la carte till enklare pubrätter. Du hittar vår meny här .

När vi inte ser på sport tycker vi om att lyssna på musik – särskilt de artister som har spelat på Hultsfredsfestivalen. Anser du att du kan mycket om musik bör du sätta ihop ett lag till våra populära musikquiz.

Vi är särskilt stolta över vårt fina romsortiment och i samarbete med Hultsfreed Hayride serverar vi Hayridespecialaren. Men känner du för något annat tipsar vi gärna om en god prosecco eller om svalkande alkoholfria drinkar.

På Hotell Hulingen finner du lunch, catering och pub med kvällsmeny.

Vi vill att maten som vi tillagar ska genomsyras av samma genuina känsla som hotellet i övrigt präglas av. Det handlar om mat lagad med värme och känsla, med mycket lokala råvaror.

För att du ska få en riktigt bra start på dagen har vi hälsosamma alternativ på vår frukostbuffé, och vår meny innehåller även ekologiska val – både vad gäller mat och dryck.

Av sekretessskäl behöver YouTube din tillåtelse för att laddas.
Jag godkänner

Dela

Recensioner

3/5 för 4 månader sedan

Trevligt hotell med mycket trevlig personal. Man kunde köpa buffé på kvällen men det var samma mat varje kväll under vår vistelse, dock mycket god men ganska dyrt. Dåligt påfyllt av det mesta vid frukost men också den precis som buffén väldigt god. Mycket störande med dörrarna som slog igen hårt varje gång någon gick in i korridoren på våningsplanet och sedan också in i hotellrummet. Vaknade flera gånger varje natt av dessa slamrande dörrar så det var verkligen ett minus.

5/5 för 4 månader sedan

Välstädat fräscht rum. Trevlig personal. Möjligen lite lyhört från korridoren in i rummet. Åt middagen på PubRestaurangen. Trevlig personal och maten var första klass! Väldigt god, Om än lite dyr men här får man verkligen vad man betalar för. Positivt överraskad av vistelsen 🤘

4/5 för 3 månader sedan

Ett museum eller rättare sagt en minneslund efter den legendariska Hultsfreds Festivalen. Sorgligt. Vi shoppar däremot kläder till superpris. Hotellet är jättebra och servicegraden hög.

5/5 för 4 månader sedan

Jag och några vänninor var och åt i puben förra veckan. Maten var i världsklass samt vi fick se en tatuerad kock som var så snygg. Riktigt ögon godis. Både maten och kocken får högsta betyg.

5/5 för 4 månader sedan

Vilken super service o personal, kom in ca 22.30 o frågade om de hade kaffe o en macka, köket va redan stängt men de ordnade supergott kaffe o nygjorda ost o skink frallor till mej o mina två kollegor, vi jobbar på järnvägen nattskift o har aldrig varit med om sån service o bemötande👍 Stort tack till er i baren ni är bara Bäst💖👌

2022-06-22T12:01:23+02:00
Till toppen