fbpx

Hultsfred Strandcamping

Vy över campinggäster och tält på Hultsfreds Strandcamping
Alkärrets naturreservat
Två personer på paddleboard ute på sjön

Här bor du med vacker utsikt över sjön Hulingen! Du har nära till stranden, faciliteter och café. En två kilometer lång promenad längs strandpromenaden tar dig till Hultsfred centrum. Stugor och campingtomter för husvagn, husbil samt tält med utsikt över sjön. Som bäddat för en härlig upplevelse!

Här har hundarna en alldeles egen hundbadplats där de kan ta sig ett dopp.

Förutom bad från stranden finns det trampbilar att hyra för att utfoska campingen. Här finns också kanot, kajak och SUP för att utforska sjön eller cyklar för att ta en tur in till centrum. För den som gillar fiske är Hulingen ett utmärkt fiskevatten – här nappar det!

Aktiviteter på campingen

Två personer på paddleboard ute på sjön

Stand Up Paddleboard

Härlig aktivitet som är avslappnande och som också kan vara utmanande. Ta dig ut på sjön eller in i den spegelblanka ån. Paddla lugnt!

Tjej i gul kajak på sjön

Kajak

Boka och hyr enmanskajaker eller tvåmanskajak och utforska sjön Hulingen. Passar både nybörjare och erfarna paddlare.

Tjej i kanot på sjö i solnedgång

Kanot

Hyr kanot från receptionen och utforska ån som mynnar ut vid campingen. Spännande för alla åldrar!

Gul trampbåt ute på sjö under blå himmel

Trampbåt

Ta med kompisgänget eller familjen och glid runt på sjön i en trampbåt. Trampbåtarna är rejäla och stabila, du kan bada från dem eller varför inte ta med picknick som en utflykt?

Två barn på trampbil framför Hulingen

Trampbil

Utforska campingområdet på en trampbil. Det finns flera små grusvägar att trampa runt på, får man för mamma och pappa kan man ta en sväng in i folkparken intill campingen också!

Dela

Recensioner

3/5 för en månad sedan

Väldigt trevlig camping med toppen läge, rent och fräscht. Enda anledningen till att det inte blir fler stjärnor är för att campingen hade en privat fest utomhus vid stugorna där de dunkade musik fram till klockan 01.42 andra natten och första natten strax efter 12. Enligt en annan campinggäst var det någon släkting till ägaren vilket antagligen stämmer eftersom personalen deltog. Jag gissar att festerna inte är varje vecka men har man som regel att det ska vara tyst efter 23.00 så förväntar man sig inte att det bryts av personalen/ägarna. Men det står ju på hemsidan att man kan minnas tillbaka till Hultsfredsfestivalen och det fick vi ju verkligen uppleva 😅 Men rekommenderar ett besök här för enligt andra recensioner så brukar det ju vara lugnt.

3/5 för en vecka sedan

Den ligger bra vid sjön. Fint och trevlig personal. Dock var det ganska ofräscha toaletter, spindlar och spindelnät i taken. Orimligt dyrt att hyra roddbåten på campingen. Så vill man fiska så rekommenderar jag att hyra båt på Frendo istället. 100kr per dygn kostar det där.

5/5 för en månad sedan

Suveränt helt enkelt, kom sent på en lördagskväll och möttes av glad och trevlig personal 😀 fräscha toaletter och duschar!! :) Ligger fint vid vattnet så man trivs lätt! Stugorna är standard men bra. Kan lätt återbesöka denna plats. 5 av 5

5/5 för 4 veckor sedan

Mysig och fräsch camping, rymliga ställplatser. Fin närliggande discgolfbana med 9 hål, hyfsat enkel för nybörjare men också kul för dem lite mer avancerade. Toaletterna och duscharna var fräscha och rena. Hudvänligt, fina promenadstråk att gå med hunden. Rekommenderas!

5/5 för 2 månader sedan

Lugnt och gott om plats mellan platserna. Troligen goda våfflor på caféet vilka vi inte testade denna gång. Bra cykel/gångväg och en fin strand. Kommer gärna tillbaka!😎

2022-08-04T14:10:45+02:00
Till toppen