fbpx
Vy över campinggäster och tält på Hultsfreds Strandcamping
Alkärrets naturreservat
Två personer på paddleboard ute på sjön

Här bor du med vacker utsikt över sjön Hulingen! Du har nära till stranden, faciliteter och café. En två kilometer lång promenad längs strandpromenaden tar dig till Hultsfred centrum. Stugor och campingtomter för husvagn, husbil samt tält med utsikt över sjön. Som bäddat för en härlig upplevelse!

Här har hundarna en alldeles egen hundbadplats där de kan ta sig ett dopp.

Förutom bad från stranden finns det trampbilar att hyra för att utfoska campingen. Här finns också kanot, kajak och SUP för att utforska sjön eller cyklar för att ta en tur in till centrum. För den som gillar fiske är Hulingen ett utmärkt fiskevatten – här nappar det!

Aktiviteter på campingen

Två personer på paddleboard ute på sjön

Stand Up Paddleboard

Härlig aktivitet som är avslappnande och som också kan vara utmanande. Ta dig ut på sjön eller in i den spegelblanka ån. Paddla lugnt!

Tjej i gul kajak på sjön

Kajak

Boka och hyr enmanskajaker eller tvåmanskajak och utforska sjön Hulingen. Passar både nybörjare och erfarna paddlare.

Tjej i kanot på sjö i solnedgång

Kanot

Hyr kanot från receptionen och utforska ån som mynnar ut vid campingen. Spännande för alla åldrar!

Gul trampbåt ute på sjö under blå himmel

Trampbåt

Ta med kompisgänget eller familjen och glid runt på sjön i en trampbåt. Trampbåtarna är rejäla och stabila, du kan bada från dem eller varför inte ta med picknick som en utflykt?

Två barn på trampbil framför Hulingen

Trampbil

Utforska campingområdet på en trampbil. Det finns flera små grusvägar att trampa runt på, får man för mamma och pappa kan man ta en sväng in i folkparken intill campingen också!

Dela

Recensioner

4/5 för 2 månader sedan

Fint lugnt och skönt, åker gärna hit igen.

5/5 för 4 månader sedan

Fantastisk plats.mycket trevlig personal,goda våfflor med skagenröra mums ,önskar bara att öppet tider ska vara längre på restaurangen (kanske fredag och lördag?)pris 320 per natt för husbilen är ok...Vi kommer gärna tillbaka.

5/5 för 3 månader sedan

Mycket mysig camping. Stora platser och trevlig personal . Ett måste , vi kommer tillbaka.

5/5 för 6 månader sedan

Eftersom vi för en gångs skull kunde ta lite ledigt när det är sommarväder så tog vi husbilen till denna eminenta camping. Vi är helt fascinerade av såväl läget, utsikten, standarden och det trevliga värdparet. Ordning och reda, rent och fint och smarta tekniska lösningar för att göra det enkelt för oss alla. Spatiösa campingtomter. Nu under försäsongen hade vi lyxen att nästan helt fritt kunna välja vår plats. Vi valde vår plats lite längre bort från servicehuset, men å andra sidan hade vi vatten i vår el-stolpe. En lyx jag aldrig förr sett på en camping. En annan lyx var nybakade frallor på morgonen ( från kl 9 ). Att sedan kunna dricka kaffe, eller annan dryck, och äta deras gigantiska våfflor på det mysiga trädäcket är en fin sommarupplevelse tillsammans med mjukglass och kulglass. Hundar är tillåtet och då var det trevligt var med en egen hundbadplats. Paul Och Marina

5/5 för 4 månader sedan

Trevlig personal och en jättefin camping.Bra camping platser.Deras våffla är jätte god.vi kommer att komma tillbaka

Alla campingar
2021-06-21T10:38:22+02:00
Till toppen