fbpx
PXL 20210802 173736230 scaled
Alkärrets naturreservat
PXL 20210731 091357638 scaled

Kungen Restaurang ligger centralt i Hultsfred mellan Tors plan och Köpingsparken. Kungen Restaurang erbjuder pizzor, hamburgare, fish and chips och sallader. Unikt är att man själv får välja på fyra olika såser till alla rätter. Vitlökssås, kebabsås, bearnaise och stark sås.

Dela

Recensioner

5/5 för en vecka sedan

Efter många besök i restaurangen och ett antal avhämtningar vill jag bidra med en bra recension. Jag har upplevt en utomordentlig service vid varje besök och jag har inget att klaga på angående maten eller lokalerna. Personalen är så pass professionell att om man skulle ha klagomål så lyssnar dem säkerligen. Rekommenderas varmt.

1/5 för 2 månader sedan

Inget jag kan rekommendera, vi tog entrecote och pommes och det va det konstigaste lukten ja känt från kött. Luktade lantgård och ägg, nästan svavel. Eftersmaken från köttet satt kvar länge i munnen, det smakade som det luktade helt enkelt. Pommes va jätte god annars och bearnesåsen men köttet kunde inte min mage hålla kvar tvärr.

3/5 för 3 månader sedan

Allt var som man förvänta sig kebab, pommes o botten men kebabsåsen var en besvikelse. Den var inte alls så som kebabsåsen är här i trakten, utan hade bara en mild smak av vitlök. Dock så använder de riktig skinka vilket är ett plus.

5/5 för 4 månader sedan

Jag och min kamrat vänligt sugen på pizza. Vi valde att äta på Kungen. Jag tog en fyra årstider. Der var en riktigt god pizza med riktig skinka och färska champinjoner. En bonus med Kungen är att man får välja valfri sås själv i kylen. Stark, vitlök, bea och kebabsås. 🍕👑

5/5 för 3 månader sedan

Riktigt bra pizzeria undebar atmosfär rekommenderar att testa detta stället #LokalGuide

Alla restauranger
2021-11-12T07:41:43+01:00
Till toppen