fbpx
20190807 153259
Alkärrets naturreservat
20190807 153444

Lönneberga vandrarhem ligger i utkanten av Emils Lönneberga. Lönneberga vandrarhem har god service, fina naturupplevelser & aktiviteter för alla åldrar.

Vandrarhemmet har 55 bäddar. Rummen är personligt inredda med två till sex bäddar i varje rum. Gemensam toalett, dusch, sällskapsrum, kök och utegrill.

På gården finns det stora utrymmen för barnen att leka på. Intill Silverån som rinner bakom vandrarhemmet kan du hyra vandrarhemmets vedeldade badtunna och bastu. Wi-Fi finns tillgängligt i hela vandrarhemmet mot en extra kostnad.

Här finns ett lugnt och naturnära boende för alla åldrar i Emils hemort.
Lönneberga är öppet året runt och har kanoter för uthrning
Vandrarhemmet har kanoter för uthyrning .

Inom gångavstånd ligger byns lilla badplats vid Silverån med en liten sandstrand. I samhället Lönneberga finns Emils snickarbod att beskåda.

Dela

Recensioner

2/5 för 4 månader sedan

Ok. Ganska slitet. Det sattes ovanligt höga krav på städning efter vistelse, jag fick betala städavgift trots att rummet var lika städat när vi gick därifrån som när vi kom :/. Dessutom låg det långt bort från restauranger och attraktioner, förutom Bullerbyn som var mysigt.

1/5 för 2 år sedan

Rummen var okej men köket, källaren och allrummen var inte speciellt fräscha. Riktigt dålig erfarenhet värden, han var otrevlig och arg. Utöver det debiterades orimliga belopp för "Ej godkänd städning" trots att vi städade så att det var lika fint som när vi åkte och att vi erbjöd oss att städa tills det blev godkänt men det accepterades absolut inte. Rekommenderar verkligen inte att åka dit! Känns som värden gör det mesta för att tjäna pengar på allt!

3/5 för 2 år sedan

Okej för singelnätter. Delade toaletter, duschrum, kök, matsal. Relativt fräscht och okej sovplatser. Trevlig personal! Finns lekplats på baksidan. Inte rullstolsanpassat.

1/5 för 2 år sedan

Vad ni än gör, HYR INTE DETTA! Vi fick en städfaktur på samma summa som huset kostade att hyra för 50 personer för att det var sand i mattorna på rummen. Otroligt ohyfsad personal och överhuvudtaget inte alls serviceinriktade. Vad ni än gör hyr EJ detta för gruppaktivitet

1/5 för 2 år sedan

Passa er för detta ställe: ofräscht, dåligt läge och ägaren lurar folk på pengar, mer behöver inte sägas.

Alla vandrarhem
2021-07-15T12:26:20+02:00
Till toppen