fbpx
tresystrar 5633
Alkärrets naturreservat
tresystrar 5679

Kafé Tre Systrar är ett litet lantligt kafé med hembakat, ekologiskt och närproducerat i fokus. Här finns möjlighet att köpa hantverk och annat vi tycker om. Kaféet är beläget i Vrånganäs skola, ett stenkast från vår mors barndomshem.

Vi säljer egenproducerat hantverk i ull. Här kan du även hitta en del växter, ägg från våra höns, lokalt hantverk och annat smått och gott.

Vi tillverkar från grunden, tar tillvara på ull från egna får, som vi färgar, kardar, tovar, spinner och stickar av. Vi säljer också fårskinn och fårskinnsprodukter. Växterna kommer från vår egen odling och äggen plockar vi direkt hos hönsen. När äggen räcker till mer än bakning finns de också till försäljning. Så småningom hoppas vi kunna öka vårt utbud med mer av det hantverk vi själva uppskattar och sådant vi gillar att äta.

Dela

Recensioner

5/5 för 5 månader sedan

Väldigt fint kafé där vi sitter i trädgården. Gott hembakat bröd, gott kaffe och trevlig personal. Väl värt ett besök!

5/5 för 4 månader sedan

Fett bra fika! Ett måste i Småland !

5/5 för 4 månader sedan

God hembakad fika i mysig miljö

5/5 för 12 månader sedan

Det är alltid lika trevligt Frächa och goda varor Fin omgivning

5/5 för ett år sedan

Det här cafeet är nog det bästa som hänt sedan dom börjat sälja skivat bröd.. Kanonställe, o vad mycket gott att äta, svårt att välja. När frugan och jag är där så köper vi många sorter och delar på. Detta är verkligen hembakat i alla kategorier. Erika och systrarna har verkligen lyckats med detta. Hoppas bara att ni orkar med, så det inte blir för mycket för er. Önskar er allt gott och lycka till i framtiden. Vi kommer så fort ni öppnar igen snart.

Alla caféer
2021-06-23T13:11:26+02:00
Till toppen