Hotell Dacke

hotellDacke1 scaled
Alkärrets naturreservat
HotellDacke Matsal scaled

Hotell Dacke är det familjära hotellet centralt i Virserum. I anslutning till hotellet finns en stor parkering.  Närhet till både skog och sjö. Hotellets restaurang och pub har fullständiga rättigheter.
Lunchservering måndag till fredag.

Dela

Recensioner

1/5 för 5 månader sedan

Jag kan inte ge annat än 1 då jag fick beskedet när jag ringde att allt var fullbokat. När jag sen kollade på hotels.com fanns det 4-5 enkelrum samt 5 dubbelrum, vill man inte ha gäster bör man nog inte driva hotellverksamhet.

4/5 för 5 månader sedan

Riktig husmanskost för en torsdag. Raggmunk, fläsk och rårörda lingon. Platsen är väl lite si och så, men maten vägde upp. Riktigt bra salladsbuffé med coleslaw och bönsallad idag.

4/5 för ett år sedan

Besökte restaurangen, som serverade en alldeles utmärkt svensk schnitzel, trots att klockan var mycket på fredagskvällen och jag för tillfället var den enda matgästen. The ususal suspects satt och hinkade öl, på samma sätt som på massa andra ställen i landet en fredagkväll. Som sagt: helt okay mat, trevligt bemötande - men besöket gör att man reflekterar över villkoren över att driva en småstadsrestaurang... 4 stjärnor är egentligen en för mycket, men den sista hamnar där bara eftersom detta var enda stället som höll öppet och serverade mat. Tur för mig!

1/5 för ett år sedan

Stället har nog sett bättre dagar, slitet och rätt nergånget. Lövtunna väggar så hörde andra gäster väldigt väl, handdukar var stenhårda, disken var smutsig i restaurangen och hotell frukosten var ett skämt. Verkade bara vara en snubbe som jobbade där så ingen service om han lagade mat I köket. Funkar som nödlösning för en natt men skulle inte rekommendera.

5/5 för 5 månader sedan

Bra dagens lunch dillkött med potatis. Fina gejer.

2022-04-12T14:39:40+02:00
Till toppen