fbpx
Rum 4 scaled
Alkärrets naturreservat
Målilla hotell

Målilla Hotell är ett litet hotell med restaurang. Här serveras dagens lunch, a la carte, pizza och sallader. Restaurangen har fullständiga rättigheter. Det finns 40 sittplatser inomhus och 20 sittplatser utomhus.
Gratis Wi-Fi.

Dela

Recensioner

5/5 för 3 veckor sedan

Välkomna till vårat fina ställe. Jag vill bara påminna er om att den som låtsades vara mig heter Johan Norberg och bor med sin mor och far i Norrbotten dom har aldrig varit på våran fina ställe. Jag har inga löss och jag jobbar på ställer fortfarande PS har ett annat jobb också och jag har aldrig skapat fejkkonto sånt har jag inte tid med och dushar och borsta tänderna och byter kläder det måste jag göra kan inte gå framför kunderna och luckta illa det vill ingen göra. Nå ja den sim låtsades vara mig är anmäld. Tack er andra som har gett underbara kommentarer och gillat våran ställe välkomna åter.

3/5 för 2 månader sedan

Trevlig och välkomnande atmosfär. Bodde i annexet, snyggt och välstädat rum med bra sängar. Frukosten var ok men har kunnat vara lite mer omfattande.

4/5 för en månad sedan

Allt bra trevlig personal o fin fruckost

2/5 för 4 månader sedan

Skapligt rum, välstädat, bodde i annexet. Icke prisvärt, 950:- för dubbelrum. Dålig frukost med gammalt bröd och lite att välja på. Gott kaffe och vänlig personal.

1/5 för 4 månader sedan

Riktigt dåligt ställe skulle aldrig rekomendera detta en jobbig kille som springer runt som om han har något problem och stör en på nätterna maten va inte heller bra blev magsjuk efter åt rekomendera verkligen inte detta ställe finns bättre

Alla hotell
2021-07-02T08:14:51+02:00
Till toppen