fbpx
Hemhemskahem VK2021 PeterGeschwind MonicaBonvicini small
Alkärrets naturreservat
Utemiljö Virserums konsthall

Mitt i de småländska skogarna ligger det lilla samhället Virserum med den stora konsthallen.

Med en utställningsyta på 1600 kvm visas samtida konst i utställningar om människors vardag samt konst som i olika former belyser forskning och aktuella samhällsfrågor. Trä, skog, hållbarhet samt textilt hantverk och fiberkonst är centrala teman som återkommer i konsthallens utställningar.

Inne på konsthallen finns en liten shop samt café och på området finns gamla byggnader med möbelmuseum och telemuseum, örtagård och lekpark.

Dela

Recensioner

4/5 för 3 veckor sedan

Platsen och framförallt örtagården med sina fantastiska rabatter och dahlior var proffsiga och behållningen av besöket ! Tyvärr var utställningen i konsthallen tråkig och ointressant . Hoppas på bättre utsällningar i framtiden !

2/5 för en månad sedan

Konst som inte gav oss någon upplevelse, tyvärr.

1/5 för 2 månader sedan

Hade tänkt åka för att besöka den fina trädgården, men blev inte så. Konsthallen tar inte emot hundar. Svarar bara på mail på kontorstid o hänvisar till ett tel.nr. med telefonsvarare.

3/5 för ett år sedan

Jättefin utställning om maskan, garn och vävning. Synd att inte övriga museum är öppen en lördag i augusti.

5/5 för ett år sedan

Alltid annorlunda utställningar, ofta med anknytning till nuet. Och området kring konsthallen med välskötta blommor och sortimentsträdgård är bara det värt ett besök

Alla konst & hantverk
2021-06-23T11:21:09+02:00
Till toppen