fbpx

Pizza ngagaduhan tempat anu khusus dina haté urang sareng tuangeun anu saé nembé mendakan ménu sanés tibatan anu murni Italia. Dina Buku ieu, urang kumpulkeun duanana pizzerias murni tur réstoran di kotamadya Hultsfred nu ngawula pizza salaku bagian tina menu nu.

  • PXL 20210802 104443701 skala

Rumah Makan Kungen

Kungen Restaurang perenahna di Hultsfred antara rencana Tor sareng Köpingsparken. Rumah Makan King nawiskeun pizza, burger, lauk sareng kiripik sareng salad. Unik nyaéta lalaki éta

  • The fasad Charlie Pizzeria

Charlie Pizzeria

Charlie Pizzeria di Mörlunda nawiskeun pizza, burger, barbecue sareng salad. "Mörlunda pizza" ngan ukur tiasa dipendakan di Charlie Pizzeria

  • MĂ„lillaPizzeria

MĂ„lilla Pizzeria

Pizzeria perenahna di pusat di MÄlilla. Salian pizza, kebab sareng salad ogé aya dina ménu. Boh mesen sareng bawa atanapi calik

  • bandygrillen4 diskalakeun

Pizzeria Bandygrillen

Sapanjang VetlandavÀgen di MÄlilla nyaéta Bandy Grill. Di dieu anjeun tiasa milih antara burger, sosis, bakso, kebab, hayam. Salila usum panas ogé aya teras luar leutik.

  • emĂ„baren1 skala

Réstoran sareng Pizzeria EmÄbaren

EmÄbaren mangrupikeun réstoran sareng pizzeria. Masak di bumi diasakan disajikeun di dieu pikeun tuang siang antara 1100-1400. Minangka alternatip pikeun katuangan ayeuna, aya pizza, salad atanapi kebab.

  • PXL 20210618 070902059 skala

Pelayan Pizzeria

Pizzeria ayana di pusat di Virserum. Di dieu anjeun tuang saé dina tempat anu pikaresepeun. Di Restaurang BetjÀnten anjeun teras-terasan kéngingkeun jasa anu saé sareng kualitas anu saé. Anjeun tiasa

  • venezia3 skala

Pizzeria Venezia

Pizzeria aya di pusat di Hultsfred. Salian pizza, kebab sareng salad ogé aya dina ménu. Dina usum panas aya ogé bérés teras. Aya 24

  • Tre Kronor 1 skala

Pizzeria Tre kronor

Pizzeria di Hultsfred anu pas di gigireun Willys. Pizza, kebab, gyros, salad sareng burger disajikeun di dieu. Ieu nawiskeun pizza anu saé pisan, staf ramah

  • Milano 1 skala

Pizzeria Milano

Milano mangrupikeun pizzeria anu tiasa nyandak sareng kasempetan tuang dina tempat. Pizza, kebab, falafel, burger sareng sababaraha rupa salad disayogikeun di dieu.

Ka luhurna