fbpx
ngulang

Pasar Jumaah di Hultsfred

Puseur Hultsfred Bryggerigatan, Hultsfred, Kalmar County

Rencana Tor di tengah Hultsfred, perdagangan pasar disusun unggal dinten Jumaah sapanjang taun. Di dieu anjeun tiasa mésér kéju, charcuterie, manisan, sapatu bot sareng seueur deui. Kisaranana beda-beda

Målilla Bandy - Jönköping Bandy

Venhagsvallen Atlantvägen 8, Målilla, Kalmar County

Waktosna deui pikeun pertandingan kandang pikeun Målilla Bandy. Waktos ieu, Jönköping urang Bandy nangtung pikeun oposisi. Hayu sareng surak geng beureum sareng bodas urang, forza Målilla!

Kafé tre systrar

Kafé Tre Systrar

Välkommen och ta en god fika hos oss. Vi är ett litet lantligt kafé med hembakat, ekologiskt och närproducerat i fokus. Här finns möjlighet att köpa hantverk och annat.

ngulang

Sakola hoki Tre Kronors

Prolympiahallen Östra Vägen 10, Virserum, Kalmar County

Sakola hoki Virserum's SGF siap sareng jalan! Kami ngarepkeun seueur murangkalih anu badé nyobian olahraga anu paling pikaresepeun sadunya. Kami ngabagéakeun sadayana, henteu paduli latar belakang atanapi skating ilmu. Dina waktos anu sami, urang bakal ngalaksanakeun

Ngangkatkeun Konsér sareng Rigmor Gustafsson sareng Mattias von Wachenfeldt

Valhall Stora Torget 2, Hultsfred, Kalmar County

Dina rapat musik sareng seniman jazz anu dilahirkeun Värmland - skan Rigmor Gustafsson sareng gitaris konsér Mattias von Wachenfeldt kami tiasa nyandak bagian dina pamilih lagu pribadi anu unik

Ngangkatkeun Philip Jers Quartet

Valhall Stora Torget 2, Hultsfred, Kalmar County

"Jazz klasik" Filip Jers, Henrik Hallberg, Johan Lindbom jeung Wille Alin The Filip Jers Quartet geus refined pasamoan antara jazz jeung mélodi rahayat tradisional mana harmonika muterkeun peran utama. Ieu geus nyieun éta

$ 100.00 - $ 150.00
ngulang

Ngangkatkeun ngajerit

Rio Bio Hultsfred Stora Torget 2, Hultsfred

25 taun saatos kota sepi Woodsboro kaget ku séri pembunuhan anu brutal, pembunuh énggal muncul ngagem topéng Ghostface. Rahasia ti jaman baheula anu maot di kota dihirupkeun deui nalika pembunuh

ngulang

Dinten jalan-jalan sareng Korpen

Valhall Stora Torget 2, Hultsfred, Kalmar County

Senén kumpul jam 09.30 di Valhall pikeun anjeun anu hoyong ngiringan jalan-jalan dinten gagak. Urang jalan-jalan sakitar 1 jam, saatos jalan-jalan urang gaduh kopi, upami anjeun hoyong.

ngulang

Serelek-di Digitek

Perpustakaan Hultsfred Västra Långgatan 46, Hultsfred, Kalmar County

Senén 10-12 Salasa 14-16 Salila lungsur-langsar, warga kotamadya tiasa nampi dukungan sahingga tiasa nyandak bagian dina kamungkinan digitalisasi. Staf dina situs tiasa, salaku conto, ngabantosan ku muatan

Gratis
ngulang

Serelek-di Digitek

Perpustakaan Hultsfred Västra Långgatan 46, Hultsfred, Kalmar County

Senén 10-12 Salasa 14-16 Salila lungsur-langsar, warga kotamadya tiasa nampi dukungan sahingga tiasa nyandak bagian dina kamungkinan digitalisasi. Staf dina situs tiasa, salaku conto, ngabantosan ku muatan

Gratis

Ngangkatkeun Clara Sola

Rio Bio Hultsfred Stora Torget 2, Hultsfred

Clara anu umurna 40 taun dipercaya gaduh kontak khusus sareng Gusti. Anjeunna "santo" di kampung anu peryogi harepan, sedengkeun anjeunna nyalira mendakan kanyamanan di alam.

ngulang

Kafé warta

Perpustakaan Hultsfred Västra Långgatan 46, Hultsfred, Kalmar County

On Wednesdays antara 13.00-14.30 urang papanggih jeung ngabahas rupa warta dina gampang Swedia. Urang nawiskeun kopi. Jum asup! Jumlah korsi kawates. Kanggo inpormasi langkung lengkep, hubungi: hampus.eriksson@hultsfred.se, 0495-240085 neroz.mohamad@hultsfred.se,

Gratis
ngulang

Ngagantung dina alkitab

Perpustakaan Hultsfred Västra Långgatan 46, Hultsfred, Kalmar County

Bengkel pikeun barudak antara 6-12 taun. Pra-pendaptaran diperlukeun, ngahubungan perpustakaan Mun anjeun mibanda patalékan, ngan meunang kabaran! biblioteket@hultsfred.se, 0495-240088

Gratis

Serelek-di Digitek

Perpustakaan Virserum Skolgatan 5, Virserum, Kalmar County

Dina waktos turunna, warga kotamadya tiasa nampi dukungan supados aranjeunna tiasa nyandak bagian dina kamungkinan digitalisasi. Staf dina situs tiasa, contona, ngabantosan anjeun ngaunduh aplikasi, nunjukkeun anjeun kumaha

Gratis

Diajar milarian sareng milarian internét

Perpustakaan Virserum Skolgatan 5, Virserum, Kalmar County

Naha anjeun sesah milarian dina internét? Anjeun teu sorangan! Datang ka perpustakaan sareng kéngingkeun tip. Pra-pendaptaran diperlukeun. Kontak kami pikeun inpo nu leuwih lengkep tel.0495-24

Pra-buku ayeuna Gratis 4 tempat deui
ngulang

Ngangkatkeun ngajerit

Rio Bio Hultsfred Stora Torget 2, Hultsfred

25 taun saatos kota sepi Woodsboro kaget ku séri pembunuhan anu brutal, pembunuh énggal muncul ngagem topéng Ghostface. Rahasia ti jaman baheula anu maot di kota dihirupkeun deui nalika pembunuh

ngulang

Ningali Arsip Batu Swedia

Perpustakaan Hultsfred Västra Långgatan 46, Hultsfred, Kalmar County

Pameran sareng ningali arsip. Waktos kirang langkung 45 mnt Pendaptaran dilakukeun ka svensktrockarkiv@svensktrockarkiv.se atanapi ku telepon 0495-240516

Gratis
ngulang

Pasar Jumaah di Hultsfred

Puseur Hultsfred Bryggerigatan, Hultsfred, Kalmar County

Rencana Tor di tengah Hultsfred, perdagangan pasar disusun unggal dinten Jumaah sapanjang taun. Di dieu anjeun tiasa mésér kéju, charcuterie, manisan, sapatu bot sareng seueur deui. Kisaranana beda-beda

Musik kuis + The pelesir orchestra Harald

Hotél Hulingen Oskarsgatan 30, Hultsfred, Kalmar 30

KUIS MUSIK Panto dibuka dina 18:00 Musik kuis di 19:00 Välbehagsorkestern + Harald di panggung kira-kira. 21:30 Pangakuan 180: - / jalma Pikeun angkat ka acara ieu peryogi pas covid anu disatujuan Max

Pasar leungeun / kutu kadua Garéja Ekeberg

Pasar kadua sareng pasar loak Garéja Ekeberg Österlånggatan 6, Virserum, Kalmar County

Diobral jati, tékstil, parabot rumah tangga, buku, antik jeung curios

Målilla Bandy - Fredriksbergs BK

Venhagsvallen Atlantvägen 8, Målilla, Kalmar County

Waktosna deui pikeun pertandingan kandang pikeun Målilla Bandy. waktos Ieu Fredriksbergs BK nangtung pikeun oposisi. Hayu sareng surak geng beureum sareng bodas urang, forza Målilla!

ngulang

Sakola hoki Tre Kronors

Prolympiahallen Östra Vägen 10, Virserum, Kalmar County

Sakola hoki Virserum's SGF siap sareng jalan! Kami ngarepkeun seueur murangkalih anu badé nyobian olahraga anu paling pikaresepeun sadunya. Kami ngabagéakeun sadayana, henteu paduli latar belakang atanapi skating ilmu. Dina waktos anu sami, urang bakal ngalaksanakeun

ngulang

Ngangkatkeun Pareum jalur

Rio Bio Hultsfred Stora Torget 2, Hultsfred

Out of Track mangrupakeun komedi panas ngeunaan pasangan duduluran anu boga tantangan lengkep beda dina kahirupan, tapi anu boga hiji hal di umum, aranjeunna kudu tackle Vasaloppet. Daniel

ngulang

Dinten jalan-jalan sareng Korpen

Valhall Stora Torget 2, Hultsfred, Kalmar County

Senén kumpul jam 09.30 di Valhall pikeun anjeun anu hoyong ngiringan jalan-jalan dinten gagak. Urang jalan-jalan sakitar 1 jam, saatos jalan-jalan urang gaduh kopi, upami anjeun hoyong.

ngulang

Serelek-di Digitek

Perpustakaan Hultsfred Västra Långgatan 46, Hultsfred, Kalmar County

Senén 10-12 Salasa 14-16 Salila lungsur-langsar, warga kotamadya tiasa nampi dukungan sahingga tiasa nyandak bagian dina kamungkinan digitalisasi. Staf dina situs tiasa, salaku conto, ngabantosan ku muatan

Gratis
ngulang

Serelek-di Digitek

Perpustakaan Hultsfred Västra Långgatan 46, Hultsfred, Kalmar County

Senén 10-12 Salasa 14-16 Salila lungsur-langsar, warga kotamadya tiasa nampi dukungan sahingga tiasa nyandak bagian dina kamungkinan digitalisasi. Staf dina situs tiasa, salaku conto, ngabantosan ku muatan

Gratis
Ka luhurna