fbpx

Dina Hultsfred anjeun tiasa mendakan persis hotél anu cocog sareng anjeun sareng perjalanan anjeun.

  • hotelDacke1 skala

Hotél Dacke

Hotell Dacke nyaéta hotél kulawarga anu aya di pusat kota di Virserum. Di gigireun hotél mangrupikeun tempat parkir mobil anu ageung. Deukeutna ka leuweung boh situ. Réstoran hotél urang

  • Maja rum skala

Hotél Hulingen

Éta mangrupikeun musik anu parantos nempatkeun Hultsfred dina peta sareng tempat sanés di Hultsfred nyaéta musik anu jero dina tembok sapertos di Hotell Hulingen. Kami

  • Kamar 4 diskalakeun

Målilla Hotel & Rumah Makan

Målilla Hotell mangrupikeun hotél alit sareng réstoran. Dinten siang ayeuna, a la carte, pizza sareng salad disajikeun di dieu. Réstoran éta ngagaduhan hak pinuh. Aya 40

  • 52024132 2081319658612985 2897555606997041152 n

Istana Hotel & Rumah Makan

Hotél anu dikokolakeun kulawarga ieu, ngan ukur 50 méter ti Stasiun Kereta Hultsfred di Småland. Ti hotél anjeun tiasa ningali pemandangan Danau Hulingen caket dieu. Sadayana masing-masing

Ka luhurna