fbpx

Istirahat sareng sacangkir kopi atanapi tèh. Pilih karesep anjeun tina kuéh buatan bumi, pai, waffles atanapi tuang siang anu hampang. Aya kafe di sadaya lingkungan anu mungkin.

Kafé Lavida

Di puseur Hultsfred nyaeta Lavida Kafé. Dina kamar lega tur pikaresepeun Anjeun bisa meuli sagalana ti muih na pastries mun lunches lampu. Hiji hak anjeun henteu

  • friluftcafe dackestupet

Friluftscafé - Dackestupet

Kidul Virserum aya fasilitas Dackestupet sareng Friluftscafé - Dackestuput. Dina usum tiis Resort ski jeung kali séjén fasilitas pikeun biking gunung, MTB jeung hiking. Di pondok luhur

  • Frendos entre

Frendo sareng Hultsfred

Naha anjeun resep kopi atanapi lapar? Naha anjeun hoyong sacangkir kopi anu anyar diseduh? Atanapi anjeun ngan saukur kedah ngeusian bahan bakar mobil? Kami nawiskeun anjeun penjualan makanan cepat saji, manisan,

  • Kafe hébat

Armada kafé

Anjeun teu kedah sono ka Café Flotten nalika anjeun sumping di daérah Perusahaan. Kafé dijalankeun nirlaba ku asosiasi sareng nyumbang kana kagiatan asosiasi. Di dieu tiasa mésér és krim atanapi

  • Gambar méja caket, dina méja aya dua piring leutik sareng cangkir sareng gigireun hayam bikang tina porselen.

Bakery Björkaholm

Antara Målilla na Virserum anjeun bakal manggihan désa leutik Flaten na Bageriet Björkaholm. Di dieu Anjeun Panggang dina skala leutik jeung bahan kualitas luhur. Buns, baguettes, pretzel

  • Tampilan tamu kémping sareng ténda di Hultsfreds Strandcamping

Hultsfred Strandcamping

Di dieu anjeun hirup kalawan pintonan geulis Lake Hulingen! Anjeun caket kana pantai, fasilitas sareng kafe. A dua kilométer leumpang sapanjang Promenade bakal mawa anjeun

  • 20170518 141239 skala

Kafe Ékén

Kafé ieu lokasina di Virserums Konsthall. Di dieu anjeun tiasa nyandak tur galeri seni tur ngahargaan seni lajeng ngarasakeun kopi alus. Ieu dilayanan di dieu

  • Confectioner nyepeng jajan putri di Central Confectionery

Gula-gula tengah

Centralkonditoriet mangrupakeun toko roti sareng toko dimana anjeun tiasa ngopi atanapi mésér bumi anu anyar dipanggang sareng anjeun. Anjeun bakal mendakan sajumlah pastry tradisional, muih, roti

  • Gagak Wétan 2 skala

Räven & Osten

Di tegalan Räven & Osten, Lida di luar Järnforsen, kéju dijieun ku cara karajinan jeung skala leutik. Susu asalna ti patani lokal. Padeukeut jeung susu geus sadia

  • DSC6286 2 diskalakeun

Kafé Tilu Suster

Kafé Tre Systrar mangrupikeun kafé désa alit sareng buatan bumi, organik sareng lokal dihasilkeun dina pokus. Di dieu anjeun gaduh kasempetan kanggo ngagaleuh karajinan tangan sareng hal-hal sanés

Ka luhurna