fbpx

Asrama sampurna nalika anjeun hoyong ngirangan biaya perumahan sareng kéngingkeun artos pikeun hal-hal sanés.

  • Gambar kamar bodas kalayan jandéla ageung, méja samping ranjang hideung, karpét hideung, gorden hideung, ranjang hideung nganggo kasur bodas sareng seprei bodas.

Asrama Hultsfred

Asrama di tengah Hultsfed. 25 ranjang di kamar dobel, asrama sareng kamar kulawarga. Dapur modéren anyar pikeun mandiri ku kamar makan babarengan. Pancuran dibagi, WC, kakus toilét sareng

  • DSC 0032 skala

Asrama Virserum

Di dieu anjeun cicing duanana murah sareng nyaman, caket ka duanana Smalspåret, Astrid Lindgren's World, Virserums Konsthall sareng sajumlah kagiatan séjén. Hiji akomodasi sareng

  • 20190807 153259 skala

Asrama Lönneberga

Asrama Lönneberga perenahna di pinggiran Emil Lönneberga. Asrama Lönneberga ngagaduhan jasa anu saé, pangalaman alam anu hébat & kagiatan pikeun sadaya umur. Asrama ngagaduhan 55 ranjang. Kamarna

  • P1010055

Kloster Gård

Di beulah kalér Hultsfred nyaéta kebon Kloster. Di padesaan tapi jarak jalan ka toko bahan makanan, area ngojay, jalur sempit sareng daérah leumpang anu saé. Di dieu anjeun tiasa nyéwa kamar, apartemen

Ka luhurna