fbpx

Asrama sampurna nalika anjeun hoyong ngirangan biaya perumahan sareng kéngingkeun artos pikeun hal-hal sanés.

  • 20220612 203814 skala

Panginepan Vena

Hiji panginepan kalawan pilihan béda tina kamar - hotél ngarasa di gedong utama atawa apartemen dina wangunan misah, anjeun milih. Vena Värdshus perenahna caket sareng Astrid Lindgren

  • Pensionat Villa Karllösa

Villa Karlösa

Di luar sentral Målilla nyaéta Villa Karllösa. panginepan ieu lokasina di tengah alam di wewengkon leuweung fabulous. Ieu nawiskeun kamar nyaman jeung modern, karek direnovasi

  • Gambar kamar bodas kalayan jandéla ageung, méja samping ranjang hideung, karpét hideung, gorden hideung, ranjang hideung nganggo kasur bodas sareng seprei bodas.

Asrama Hultsfred

Asrama lokasina di sentral Hultsfed. 25 ranjang di kamar ganda, kamar multi-ranjang jeung kamar kulawarga. Dapur modéren énggal pikeun katering mandiri sareng kamar makan anu dibagikeun. Pancuran babarengan, WC, toilét cacad

  • DSC 0032 skala

Asrama Virserum

Di dieu anjeun cicing murah sareng nyaman, caket sareng Smalspåret, Astrid Lindgren's World, Virserums Konsthall sareng sababaraha kagiatan anu sanés. Akomodasi anu caket

  • 20190807 153259 skala

Asrama Lönneberga

Asrama Lönneberga perenahna di pinggiran Emil Lönneberga. Asrama Lönneberga ngagaduhan jasa anu saé, pangalaman alam anu hébat & kagiatan pikeun sadaya umur. Asrama ngagaduhan 55 ranjang. Kamarna

  • P1010055

Kloster Gård

Di beulah kalér Hultsfred nyaéta kebon Kloster. Di padesaan tapi jarak jalan ka toko bahan makanan, area ngojay, jalur sempit sareng daérah leumpang anu saé. Di dieu anjeun tiasa nyéwa kamar, apartemen

Ka luhurna