Tegalan Bjärkhult urang

mis2P5jIg
Cagar alam Alkärret
v0hp9 euy

Ngalaman latihan kuda di alam Bjärkhult anu saé!

Bjärkhult mangrupikeun désa alit anu tenang anu ayana dina bukit di tengah gunung Småland. Ti arena tunggang gunung tempat latihan dilaksanakeun, anjeun gaduh pandangan anu saé pisan. Anjeun tiasa ogé nunggang kuda kaluar di alam anu éndah di jalan gravel leutik sareng jalur anu ngagulung. Di dieu anjeun tiasa ngalaman leuweung anu ditutupan ku lumut, padang rumput alam sareng situ anu hérang dina bentang gunung.

Bjärkhult mangrupikeun pusat latihan pikeun pengendara sareng kuda anu khusus kana baju kabébasan. Sadayana wilujeng sumping, boh anu ngamimitian boh anu ngalaman. Katenangan di tegalan ngajantenkeun tempat anu saé pikeun diajar pikeun kuda sareng manusa.

Kami nawiskeun:

Palajaran swasta
Nyupiran sakola
Murid minggu sareng akhir minggu
Kémping tunggang gunung
Ngabobol
Latihan beban sareng ngarengsekeun masalah

ngabagikeun

Recensioner

5/5 4 sababaraha bulan kapengker

Staf ramah tur kuda

Kartu

Sadaya kagiatan olahraga
2022-06-29T13:47:29+02:00
Ka luhurna